Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
exciter pisze:
ja na fotce z wielką przyjemnością robiłem weryfikacje jako modile kont poleciało w kosmos...
anitabednaruk pisze:
@nieudana - wszędzie, gdzie udostępnia się jakiekolwiek dane (imię, nazwisko, nagranie z kamerki) czyli tam, gdzie trzeba się rejestrować, pasowałoby mieć zgodę rodziców, choć nie jest to wymagane przy rejestracji.
nieudana pisze:
Poza tym, jak sprawdzić, czy ktoś ma zgodę?
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
robertas19 pisze:
nieudana piszeoza tym, jak sprawdzić, czy ktoś ma zgodę?
Też chciałbym się tego dowiedzieć ;-D
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
nieudana pisze:
exciter pisze:ja na fotce z wielką przyjemnością robiłem weryfikacje jako modile kont poleciało w kosmos...
sprawdzałeś legitymacje?
Exciter
exciter pisze:
nieudana pisze:exciter pisze:ja na fotce z wielką przyjemnością robiłem weryfikacje jako modile kont poleciało w kosmos...
sprawdzałeś legitymacje?
oczywiście że tak.. skan albo zdjęcie legitymacji... a jak bezczelnie próbowali podrabiać... a jak się trzęśli na słowa, że podrabianie dokumentu to przestępstwo
nieudana pisze:
anitabednaruk pisze:@nieudana - wszędzie, gdzie udostępnia się jakiekolwiek dane (imię, nazwisko, nagranie z kamerki) czyli tam, gdzie trzeba się rejestrować, pasowałoby mieć zgodę rodziców, choć nie jest to wymagane przy rejestracji.
Imion jest dużo, nie trzeba podawać swojego.
Nazwiska tutaj też wcale podawać nie trzeba. Kamerką nagrywać się też nie trzeba. Poza tym, jak sprawdzić, czy ktoś ma zgodę?
Exciter
nieudana pisze:
exciter pisze:nieudana pisze:exciter pisze:ja na fotce z wielką przyjemnością robiłem weryfikacje jako modile kont poleciało w kosmos...
sprawdzałeś legitymacje?
oczywiście że tak.. skan albo zdjęcie legitymacji... a jak bezczelnie próbowali podrabiać... a jak się trzęśli na słowa, że podrabianie dokumentu to przestępstwo
A takie pitolenie.. Jak ktoś chce, to i tak podrobi.
Exciter
nieudana pisze:
exciter pisze:nieudana pisze:exciter pisze:ja na fotce z wielką przyjemnością robiłem weryfikacje jako modile kont poleciało w kosmos...
sprawdzałeś legitymacje?
![]()
nieudana pisze:
nieudana pisze:exciter pisze:nieudana pisze:exciter pisze:ja na fotce z wielką przyjemnością robiłem weryfikacje jako modile kont poleciało w kosmos...
sprawdzałeś legitymacje?
A szedłes kiedyś do sklepu z karteczką od rodziców: "Proszę sprzedać mojemu synowi papierosy takie i takie.."? Może tak sprawdzają zgody na takich portalach xD
Exciter
![]()
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do katalogu iSing dodaliśmy 5 nowych piosenek, które możecie już zaśpiewać. Wśród nowości znalazła się poruszająca ballada Dawida Kwiatkowskiego, emocjonalny duet Wiktorii Kidy i Oskara Cymsa, imprezowy hit EKIPY, a także nastrojowa, soulowo-popowa piosenka Olivia Dean. Do zestawu dołącza również debiutancki singiel Hani Kuzimowicz, który zdobył rozgłos po finale programu The Voice of Poland. Sprawdźcie nowe utwory i nagrajcie swoją wersję na iSing!
Zobacz więcej