Pozwólcie Kochani!
Tu i teraz w tym miejscu pozwolę sobie podziekować WSZYSTKIM! za udział w akcji! Przede i nade wszystko dziękuje zesiowi i makolkowi za podjecie inicjatywy pomocy... a potem to już poszło lawiną... zatem i tej lawinie... chylę pokornie czoła...
Dziękuję wszystkim... którzy dorzucili swoja cegiełkę... To takie małe kroczki... małe gesty. Dla mnie to niewyobrażalna i patologiczna sytuacja, kiedy ktoś słyszy słowa... < można pomóc... ale tyle i tyle to kosztuje...> Nigdy, przenigdy nikt z nas nie chciałby znaleźć się w takiej sytuacji, kiedy to o czyimś zyciu decyduje ... zasób porfela... dlatego... ponieważ jestem <szczęśliwą wybranka losu> zawsze oddaje ten marny 1 %... i Tym, którzy podzielili się tym procentem... bardzo serdecznie dziekuje!!! Jak juz pisałam nieraz... BĄDŻCIE Z SIEBIE DUMNI!!! DZIEKUIUJĘ RAZ JESZCZE!!!
😘*
Tak próbowałam to ogarnąć... (bo chętnie wracam w tamte stronki, ale juz troszke sie pogubniłam,)
a milutko byłoby posłuchać jeszcze raz tamtych utworków ...
to moze ...dopisujcie linki
zaczęło sie od tego...
http://ising.pl/nagranie/hL0gi3fJSzI,NiEmYandMakol-The_most_beautiful_girl_in_the_world