verin kobieta, 34
Elblag\ Poznań
Nagrań: 135, Postów: 610
15 lutego 2012 o 21:25
Zgłoś do moderacji
jestem z siebie duna) wypełniałam pity moje i rodziców i przypomniało mi się o tym 1% i wypisałam
🙂 może to i niewiele ale zawsze coś
🙂
nowa1 kobieta
Nagrań: 53, Postów: 50
2 marca 2012 o 19:33
Zgłoś do moderacji
i znowu wyciagam wątek na wierzch... no bo to tu jego miejsce... Pity 11 już prawie kazdy ma ( bo do końca lutego był termin)... zatem rozliczeń czas... Jeśli ktos nie wie jak odpisac ten1% chetnie podpowiem! Nie obawiajcie się! Nikt Wam z kieszeni nic nie wyciągnie! Po prostu pieniądze, które oddaliśmy... teraz oni ( czyt urząd skarbowy) musi przelac tam... gdzie my chcemy! A więc !!! Pióra w dłoń!!!
WYPEŁNIAJMY TE PITY POPRAWNIE!!!
i w rubryce 1% na cel...
wpisujcie
Fundacja Dzieciom Zdążyć z Pomocą
ul.Łomiańska 5,
01-685 Warszawa
oraz numer KRS: 0000037904
w rubryce informacje uzupełniające ( ważne) wpisać dla żanety Mecner nr 14 638 darowizna na pomoc i ochronę życia
i badżcie z siebie DUMNI !!!
zesiu6 mężczyzna, 42
Worthing/Trojmiasto
Nagrań: 179, Postów: 399
editta1 kobieta, 49
tam gdzieś pod lasem ;o)
Nagrań: 233, Postów: 4
nowa1 kobieta
Nagrań: 53, Postów: 50
15 marca 2012 o 18:11
Zgłoś do moderacji
Przypominam tylko!!!
WYPEŁNIAJMY TE PITY POPRAWNIE!!!
i w rubryce 1% na cel...
wpisujcie
Fundacja Dzieciom Zdążyć z Pomocą
ul.Łomiańska 5,
01-685 Warszawa
oraz numer KRS: 0000037904
w rubryce informacje uzupełniające ( ważne) wpisać dla żanety Mecner nr 14 638 darowizna na pomoc i ochronę życia
ajrin kobieta
Nagrań: 59, Postów: 72
21 marca 2012 o 18:43
Zgłoś do moderacji
Basiu dziękuję ja nie mam odwagi prosić o wsparcie dla córki Żanetki
ale jak czytam te wpisy ..................serce mi rośnie !!!
ostatnie MR wykazało remisje ,guz się kurczy *-*..........następne badanie w lipcu ....
rehabilitacja trwa nieustannie codziennie i niezmiennie to samo ..
ból i cierpienie ale dzięki temu Zanetka może poruszać się o kuli ,daje rade wolniutko
ale idzie ...........do przodu ........ja ciesze się że walczy i nie poddaje się ,wierzę że będzie dobrze
Każda złotówka jest potrzebna 1-h rehabilitacji to koszt 80-zł w tygodniu jest ich średnio 10-h
renta córki nie wystarcza na 1-tydzień rehabilitacji ...........
tak mniej więcej napisałam bo chciałam aby ludzie dobrej woli mieli obraz tego że naprawdę pomogą
Zanetce jak odpiszą ten 1%...Podatku za co wszystkim którzy już to zrobili serdecznie dziękuję .
Irena Zwierzyńska
www.zanetamecner.pl