7 listopada 2009 o 22:17
Zgłoś do moderacji
Miała 15% głosów, zajęła 4 miejsce. Szkoda, że nie przeszła, choć występ do najlepszych nie należał, początek był wręcz koszmarny, potem było świetnie, ale niestety, to program komercyjny. Miejmy nadzieję, że jeszcze o niej usłyszymy.
bocin mężczyzna, 35
Łódź Heliska
Nagrań: 15, Postów: 5446
7 listopada 2009 o 22:24
Zgłoś do moderacji
Na stronie Mam Talent po każdym odcinku półfinałowym jest po prawej stronie box z wynikami smsowymi.
sylvja kobieta, 35
Łódź
Nagrań: 4, Postów: 79
7 listopada 2009 o 23:00
Zgłoś do moderacji
bracia Legun są o wiele lepsi, mają talent, są wyjątkowi. ta Adrianna ma dobry głos, ale bez szału.
"One good thing
about music,
when it hits you,
you feel no pain"
[Bob Marley]
Konto usunięte
Poznań
7 listopada 2009 o 23:30
Zgłoś do moderacji
Legunowie sa niesamowici. dzis to potwierdzili . . .
A Ada wygladala tak zestresowana, jakby byl to jej 2 wystep w zyciu . a z pewnoscia nie byl
evelka88 kobieta, 36
Nagrań: 44, Postów: 6549
8 listopada 2009 o 10:27
Zgłoś do moderacji
no potwierdzam że bracie nie wypadli tak super jak na eliminacjach - wtedy jak jeden grał na fortepianie i śpiewali to było coś, a teraz to tak.... oj słabo
Ktoś tu pisał że podoba mu się Sunday Singers - taa może i fajne jest to co robią, ale mnie wogóle nie poruszył wczorajszy występ
Ada? No tak ma mocny głos ale zgodzę się z opinią jury, że muzyka delikatnie ją przytłoczyła - gdyby było jej troszeczke mniej byłoby superowo
"Oto jedno z tych najprostszych zdumień.."
8 listopada 2009 o 14:56
Zgłoś do moderacji
z dużej chmury mały deszcz. Ada skarżyła się, że nie wybierała sobie podkładu czy czegoś tam. To nie mieli tam prób? nie wiedziała, że jej głos ginie w muzyce. Ogólnie występ bardzo przeciętny. Są na ising kobitki które zaśpiewałyby ładniej. Cała magia którą wytworzyła w eliminacjach rozprysła się w 1 sekundzie i już wiadomo było, że z finałem może się żegnać ( cała nadzieja była w mruqu i abonamencie za który zapłacą jego rodzice). Bracia Legun też piosenki super sobie nie wybrali. A już ta dedykacja na końcu to porażka do potęgi dziesiątej. Zbigniew Wicher Wajcha Wejchert Andrzej Roman czy ktoś tam inny. Pewnie nawet nie wiedzieli kto to był i cóż on zrobił aby go wspominać. Ja nigdy nie odważyłbym się zadedykować nawet porannego klocka w kibelku osobie której nazwiska jak i imienia nie znam.
pozdrawiam optymistyczny, nieutalentowany i chorujący (nie na a/h1n1) kierowcatira
omg D:
pinupgirl kobieta, 35
Warszawa
Nagrań: 4, Postów: 430
26 listopada 2010 o 16:23
Zgłoś do moderacji
Witam,
A co sądzicie o tej edycji Mam Talent?Coś dla wokalistów 😉
robertas19 mężczyzna, 35
Piła (woj. wielkopolskie)
Nagrań: 12, Postów: 6728
26 listopada 2010 o 16:27
Zgłoś do moderacji
Dla wokalistów i wokalistek bądź zespołów powinien być osobny program
🙂
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
paulins kobieta
Nagrań: 192, Postów: 571
26 listopada 2010 o 16:35
Zgłoś do moderacji
Mruq popieram Twój apel, Ada ma świetny głos
🙂
pinupgirl kobieta, 35
Warszawa
26 listopada 2010 o 16:40
Zgłoś do moderacji
[cytat=robertas19]Dla wokalistów i wokalistek bądź zespołów powinien być osobny program 🙂[/cytat]
Dlaczego ?przecież to też talent.
mruq mężczyzna, 32
Wrocław
Nagrań: 18, Postów: 1045
26 listopada 2010 o 16:42
Zgłoś do moderacji
Ja popieram Kamila bo mieszka w wiosce nieopodal mnie i chodzi do tej samej szkoly praktycznie;D
pinupgirl kobieta, 35
Warszawa
26 listopada 2010 o 17:06
Zgłoś do moderacji
Ja też mam nadzieję,że wygra Bednarek,ale jeszcze podoba mi się głos Magdy Welc i Pawła Ejzenberga