Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
Poznań
bambiaga pisze:
Bracia Legun i The Sunday Singers 🙂 Dobrzy są 🙂
bambiaga pisze:
Bracia Legun i The Sunday Singers 🙂 Dobrzy są 🙂
carolltm pisze:
monia2405 pisze:A moim zdaniem Ci Legunowie to te My heart will go on na prośbę jury to sfałszowali xDzacznijmy od tego ,ze maja tragiczny angielski 😜 ale poza tym, lepiej brzmią normalnym wokalem a nie śpiewając jako kontratenorzy. I delikatny falsz jest w refrenie.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
carolltm pisze:
monia2405 pisze:A moim zdaniem Ci Legunowie to te My heart will go on na prośbę jury to sfałszowali xD
zacznijmy od tego ,ze maja tragiczny angielski 😜 ale poza tym, lepiej brzmią normalnym wokalem a nie śpiewając jako kontratenorzy. I delikatny falsz jest w refrenie.
-chyba jestem w raju
-raj ma wieksze cycki
pepper pisze:
carolltm pisze:monia2405 pisze:A moim zdaniem Ci Legunowie to te My heart will go on na prośbę jury to sfałszowali xDzacznijmy od tego ,ze maja tragiczny angielski 😜 ale poza tym, lepiej brzmią normalnym wokalem a nie śpiewając jako kontratenorzy. I delikatny falsz jest w refrenie.Kontrtenor! Na Boga!!!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
"One good thing
about music,
when it hits you,
you feel no pain"
[Bob Marley]
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
W naszym katalogu pojawiły się kolejne muzyczne perełki. Dwie z nich – „Leń” w wykonaniu Czesława Mozila oraz dynamiczne „Życie tak jak w bajce” od Paliona – pochodzą ze ścieżki dźwiękowej filmu „Kleks i Wynalazek Filipa Golarza”. Do tego zestawu dołącza
Zobacz więcej