Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
anka89l
"Mogę zapomnieć całe mnóstwo rzeczy, ale nigdy nie zapomnę melodii." Michael Jackson
KIEDY MA DUSZA OPUŚCI CIAŁO, CHCĘ BY PO MNIE COŚ ZOSTAŁO...NP. MOJE PIOSENKI...
defto.
![]()
Jaxn
naciamacia pisze:
Dla mnie Michael Jackson wciąż żyje. Żyje on po prostu w sercach Jego fanów, czyli także w moim. MJ jest moim autorytetem i idolem. Wszystkie jego piosenki są moimi ulubionymi, ale w zasadzie mogę to określić tak:
- ,,Earth song" - piosenka, przy której zawsze mi się chce płakać.
- ,,Heal the world" - pokazuje, że jest On bardzo dobrym człowiekiem.
- ,,They don't care about us" - cóż... Tekst może do tego nie pasuje, ale jest to najlepsza piosenka do posłuchania przed jakimś egzaminem lub sprawdzianem.
Michael Jackson miał pełno piosenek i do każdej z nich mogłabym dodać jakiś opis, ale to nie o to chodzi. Chodzi o to, że każda z piosenek MJ'a ma jakieś przesłanie. Na przykład podkreśla jakąś ważną cechę itp.
Jestem Jego wielką fanką i na pewno przez jeszcze długi czas nią będę. martwi mnie tylko jedna rzecz, że gdy na przykład jestem w szkole i mówię komuś, że jestem fanką Mike'a, to ona mówi, że to jest już nudne, albo coś w tym stylu... Ech.. Świat spada na psy... :'(
Michael Jackson - Miss u more than ever.!❤
Jaxn
Wawa ^^ ♥
![]()
Wawa ^^ ♥
![]()
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Pora rozgrzać głos – do katalogu iSing trafiają cztery nowe piosenki, które zabiorą Was w muzyczną podróż przez różne style i dekady. Od tanecznego, współczesnego synth-popu w wykonaniu Sombr, przez energetyczny funk-rock Red Hot Chili Peppers, aż po ponadczasowy romantyzm Wet Wet Wet i kultowy rock and roll Elvisa Presleya.
Zobacz więcej