Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
anka89l
"Mogę zapomnieć całe mnóstwo rzeczy, ale nigdy nie zapomnę melodii." Michael Jackson
KIEDY MA DUSZA OPUŚCI CIAŁO, CHCĘ BY PO MNIE COŚ ZOSTAŁO...NP. MOJE PIOSENKI...
defto.
Jaxn
naciamacia pisze:
Dla mnie Michael Jackson wciąż żyje. Żyje on po prostu w sercach Jego fanów, czyli także w moim. MJ jest moim autorytetem i idolem. Wszystkie jego piosenki są moimi ulubionymi, ale w zasadzie mogę to określić tak:
- ,,Earth song" - piosenka, przy której zawsze mi się chce płakać.
- ,,Heal the world" - pokazuje, że jest On bardzo dobrym człowiekiem.
- ,,They don't care about us" - cóż... Tekst może do tego nie pasuje, ale jest to najlepsza piosenka do posłuchania przed jakimś egzaminem lub sprawdzianem.
Michael Jackson miał pełno piosenek i do każdej z nich mogłabym dodać jakiś opis, ale to nie o to chodzi. Chodzi o to, że każda z piosenek MJ'a ma jakieś przesłanie. Na przykład podkreśla jakąś ważną cechę itp.
Jestem Jego wielką fanką i na pewno przez jeszcze długi czas nią będę. martwi mnie tylko jedna rzecz, że gdy na przykład jestem w szkole i mówię komuś, że jestem fanką Mike'a, to ona mówi, że to jest już nudne, albo coś w tym stylu... Ech.. Świat spada na psy... :'(
Michael Jackson - Miss u more than ever.! ❤
Jaxn
Wawa ^^ ♥
Wawa ^^ ♥
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
W tym tygodniu prezentujemy aż 5 nowości świątecznych, a wśród nich m.in. ponadczasowe przeboje takie jak „Feliz Navidad" i „It's Beginning To Look A Lot Like Christmas”.
Zobacz więcej