Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
robertas19 pisze:
Bardzo śmiałe tezy stawiasz 🙂
Wiem, że ten temat to jak walka z wiatrakami 🙂
"Through the sorrow all through our splendour Don't take offence at my innuendo "
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
robertas19 pisze:
Palcem pokazywać nie będę, gdyż wychowanie mi na to nie pozwala.
A o co chce walczyć, a o to, ażeby w dalszych castingach dla młodszych użytkowników zasady były jasne i przejrzyste, a nie tak jak teraz, że część była podana przed rozpoczęciem jako teoria (jawnie), a druga część po zakończeniu w formie utajnionej 🙂
"Through the sorrow all through our splendour Don't take offence at my innuendo "
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
kaspo pisze:
Temat sluszny, aczkolwiek jego roztrzasanie nie przyniesie zadnego efektu, cos tak mi sie wyjdaje...
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
robertas19 pisze:
Tylko jeśli te zmiany będą częste to użytkownicy (...) mogą stracić wiarygodność do prowadzonych przez portal konkursów 🙂
salo85 pisze:
Przymknijcie na to oko i będzie spoko.
Temat zamknięty - nie można dodawać nowych postów.
W tym tygodniu prezentujemy aż 5 nowości świątecznych, a wśród nich m.in. ponadczasowe przeboje takie jak „Feliz Navidad" i „It's Beginning To Look A Lot Like Christmas”.
Zobacz więcej