Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
The end, because I'm falling to pieces.
a kto umarł, ten nie żyje!
robertas19 pisze:
To jest tak jakbym ja swojemu pracownikowi na przykład na początku swojej pracy u mnie dał umowę, w której wynagrodzenie wynosiłoby 3.000 zł, a po miesiącu zmieniłbym zdanie i wręczyłbym aneks ze zmianą warunków umowy dot. wynagrodzenia, które to po wspomnianej zmianie wynosiłoby np. 1.500 zł i jak by się wtedy taka osoba czuła?
Edytowano 26 października 2011 o 00:10.
"Through the sorrow all through our splendour Don't take offence at my innuendo "
"Through the sorrow all through our splendour Don't take offence at my innuendo "
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
robertas19 pisze:
Nie chodziło mi zupełnie proszę Pana o obrzucanie kogoś błotem, tylko o to, że między innymi też ja podczas rozpoczęcia castingu starałem się tłumaczyć młodszym osobom dlaczego to, nie mogą startować w tym przedsięwzięciu, gdyż próbowałem bronić ten portal od głupich komentarzy.
I moje przynajmniej oburzenie jest takie, iż wyszłem na totalnego durnia, broniąc pustych zasad.
I dlatego też przepraszam te osoby,które wprowadzałem w błąd, lecz nie było to świadome.
Temat zamknięty - nie można dodawać nowych postów.
W tym tygodniu prezentujemy aż 5 nowości świątecznych, a wśród nich m.in. ponadczasowe przeboje takie jak „Feliz Navidad" i „It's Beginning To Look A Lot Like Christmas”.
Zobacz więcej