Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
okolice Krakowa:)
okolice Krakowa:)
asiagrabowska pisze:
bazyli, naprawdę nie wiem jak ta piosenka kojarzy ci się z patriotyzmem 😉 Jeżeli dostanę jakieś uzasadnienie tego wyboru i teraźniejszego tematu, to dodam piosenkę, ale jeżeli nie, to albo będziesz musiał zaśpiewać nową, piosenkę, albo będę zmuszona do gorszych środków i zostaniesz wydalony z konkursu 😉
Czekam na uzasadnienie 😉
bazyli pisze:
asiagrabowska pisze:bazyli, naprawdę nie wiem jak ta piosenka kojarzy ci się z patriotyzmem 😉 Jeżeli dostanę jakieś uzasadnienie tego wyboru i teraźniejszego tematu, to dodam piosenkę, ale jeżeli nie, to albo będziesz musiał zaśpiewać nową, piosenkę, albo będę zmuszona do gorszych środków i zostaniesz wydalony z konkursu 😉
Czekam na uzasadnienie 😉
Oj Asiu, naprawdę nie rozumiesz? ''...patrze na moje miasto, kocham je...''. Po co ten nieprzyjemny ton? Ty organizujesz konkurs i jeżeli uważasz za stosowne, to stosuj gorsze środki. Traktuję ten konkurs jako zabawę i przyjemność, mam poważniejsze problemy...a może podasz definicję patriotyzmu? Bo prawdopodobnie każdy będzie musiał uzasadniać swoja propozycję.
Miłej niedzieli 🙂
paulinek93
"Usta milczą dusza śpiewa, usta milczą świat rozbrzmiewa..."
Moniqs
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do naszej biblioteki właśnie dołączyły trzy elektryzujące nowości – emocjonalna opowieść o wytrwałości od kuqe 2115, subtelny i poruszający „Diament" Zalii oraz magiczna, odświeżona wersja „Na Wyspach Bergamutach" z nowej Akademii Pana Kleksa.
Zobacz więcej