Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
okolice Krakowa:)
![]()
okolice Krakowa:)
![]()
asiagrabowska pisze:
bazyli, naprawdę nie wiem jak ta piosenka kojarzy ci się z patriotyzmemJeżeli dostanę jakieś uzasadnienie tego wyboru i teraźniejszego tematu, to dodam piosenkę, ale jeżeli nie, to albo będziesz musiał zaśpiewać nową, piosenkę, albo będę zmuszona do gorszych środków i zostaniesz wydalony z konkursu
Czekam na uzasadnienie
bazyli pisze:
asiagrabowska pisze:bazyli, naprawdę nie wiem jak ta piosenka kojarzy ci się z patriotyzmemJeżeli dostanę jakieś uzasadnienie tego wyboru i teraźniejszego tematu, to dodam piosenkę, ale jeżeli nie, to albo będziesz musiał zaśpiewać nową, piosenkę, albo będę zmuszona do gorszych środków i zostaniesz wydalony z konkursu
Czekam na uzasadnienie
Oj Asiu, naprawdę nie rozumiesz? ''...patrze na moje miasto, kocham je...''. Po co ten nieprzyjemny ton? Ty organizujesz konkurs i jeżeli uważasz za stosowne, to stosuj gorsze środki. Traktuję ten konkurs jako zabawę i przyjemność, mam poważniejsze problemy...a może podasz definicję patriotyzmu? Bo prawdopodobnie każdy będzie musiał uzasadniać swoja propozycję.
Miłej niedzieli
paulinek93
"Usta milczą dusza śpiewa, usta milczą świat rozbrzmiewa..."
Moniqs
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
W katalogu iSing pojawiły się kolejne nowości. Dodaliśmy duet Vito Bambino i Zalii, nowy singiel Roxie i Favsta, hiphopową propozycję Bajorsona i Libera, utwór zespołu MODELKI, klasyk Red Hot Chili Peppers oraz zupełnie nową wersję podkładu do przeboju Andrzeja Dąbrowskiego „Do zakochania jeden krok”.
Zobacz więcej