Witajcie użytkownicy ising na moim pierwszym zorganizowanym konkursie. Będzie on posiadał cztery etapy w którym będziecie musieli się wykazać: talentem, uczuciem wkładanym w piosenkę, oraz dobrze wybranym utworem (takim w którym będziecie się dobrze czuć i na skalę waszych możliwości).
O wszystkich wydarzeniach będę informowała przez prywatną wiadomość, oraz na stronie głównej konkursu.
Wracając jednak do etapów. Oto i one:
Casting - do którego zgłasza się 20 osób, a odpadnie z niego pięć.
Każdy wklei link piosenki, która według niego najlepiej mu wyszła.
Etap I - 15 wyłonionych z castingu osób, będzie musiała zaśpiewać jedną piosenkę o temacie, który podam osobom, które się tu dostaną.
Odpadnie z niego kolejne pięć osób.
Półfinał - 10 osób, które dostaną się do następnego etapu, będą zmuszone zaśpiewać piosenkę, która będzie im się kojarzyła z następnym tematem podanym przeze mnie.
Odpadnie kolejne pięć osób.
Wielki Finał - Do niego dostanie się pięć najlepszych osób, które będą musiały podać piosenki przeze mnie wybrane.
Będzie ich pięć i każdy będzie mógł sobie wybrać odpowiednią.
Zaczynamy. Wszystkim życzę powodzenia!
1. bazyli
Im więcej ciebie tym mniej.
2. kubaf11
Rock&Rollin' Love.
3. natimaj100
Radio Hello.
4. adrianmasterniak
E.T
5. dajana1000
Musisz być pierwszy.
6. paulinek93
Imię deszczu.
7. jazzowka
Nie ma nic.
8. agatka108
The show.
9. ania2525star
Nigdy nie mów nigdy.
10. moniqs
Kołysanka.
11. monalee
Hallelujah.
12. nelka1616
Do kołyski.
13. sandera111
The show. zdyskwalifikowanie.
14. mateo5151
Biełyje rozy.
15. ania012
Łatwopalni.
16. ciagutka99
Windą do nieba.
17. asia19191
List.
18. elizzza194
Brzydcy.
19. majka144
Cudownych rodziców mam.
20. ladykatastrofa
Obudź we mnie Wenus.
1. bazyli
Dary losu.
2. dajana1000
Dłoń.
3. paulinek93
Dziwny ten świat.
4. ania2515star
Wiem, że jesteś sam.
5. moniqs
Lubię mówić z Tobą.
6. monalee
Chcę tu zostać.
7. nelka1616
8. mateo5151
Nie płacz Ewka.
9. ania012
Bądź gotowy dziś do drogi.
10. ciagutka99
Siła marzeń.
11. asia19191
Dłoń.
12. elizzza194
Biała flaga.
13. ladykatastrofa
Nie płacz Ewka.
14. jazzowka
Wiem, że jesteś tam.
15. majka144
Do kołyski.
Osobom, które nie przeszły życzę powodzenia w innych konkursach i dziękuję za zgłoszenie
😉
Tematem do następnych waszych piosenek jest nic innego jak
"Przyjaźń''.
Proszę wybrać odpowiedni utwór który kojarzy wam się z tym tematem i czekam na nagrania!
😉
1. bazyli
Maisto budzi się.
2. dajana1000
Miasto budzi się.
3. paulinek93
Szyba.
4. moniqs
Miasto budzi się.
5. monalee
What a Wonderful World.
6. ania2515star
Miasto budzi się.
7. ciagutka99
Mury.
8. asia19191
Dziwny ten świat.
9. jazzowka
Rozkwitały pąki białych róż.
10. elizza194
Biała armia.
Poziom był o wiele wyższy niż poprzednio, dlatego też trudniej było mi podjąć decyzję dotyczącą przejścia do następnego etapu. Gratuluję wszystkim co doszli, aż do półfinału, oraz życzę powodzenia w następnych konkursach dla osób, które odpadły
😉
Tematem na następne utwory, będzie
"Patriotyzm."
Wybór odpowiedniej piosenki, oraz nagrania jej do końca (! - ponieważ, niektórzy oddawali po minucie..) będzie świadczyło o dalszym losie uczestnika. Do dzieła!
🙂
1. bazyli
Dumka na dwa serca.
2. paulinek93
Dumka na dwa serca.
3. monalee
Rolling in the deep.
4. moniqs
Dumka na dwa serca.
5. asia19191
Do kołyski. - Piosenka wybrana wyjątkowo.
Wybór był cholernie ciężki, dlatego pomagały mi aż dwie osoby co do finałowej piątki
🙂 Gratuluję właśnie tym osobom, które wytrwały aż do finału, oraz osobom które niestety odpadły. Nie każdy doszedł tak daleko jak oni, dlatego im również należy się słowo pochwały
😉
Natomiast, jeżeli chodzi o Wielki Finał. Podaję wam pięć niełatwych piosenek do wyboru
😉
~ Rolling in the deep ~Adele
~ Dumka na dwa serca ~Edyta Górniak&Mietek Szcześniak
~ Heal the world ~Michael Jackson
~ To nie ja ~Edyta Górniak
~ We are the champions ~Queen
Życzę powodzenia na tym etapie i niech wyłonią się nam zwycięzcy!
😉
1. ~~ paulinek93 ~~
2. ~~ asia19191, oraz monalee ~~
3. ~~ bazyli ~~
Z całego serca gratuluję finałowej trójce. Fantastyczne głosy, piękne vibratto, oraz niesamowite barwy! Jeżeli chodzi o drugie miejsce, rozmyślałam nad nim od dawna i pomagały mi w wyborze pewne osoby, aż w końcu zdecydowałam, że tutaj będzie po prostu remis
🙂
Natomiast jeżeli chodzi o osoby, które doszły aż tutaj i nie dostały się na podest, dostaną nagrodę pocieszenia, którą będzie 1 ocena do nagrania, wraz z komentarzem.
Nagrody przyznane będą jeszcze dzisiaj, natomiast dodanie do rankingu dnia, odbędzie się z samego rana jutro
😉 Jeszcze raz gratuluję i życzę powodzenia w dalszych konkursach.
Nagrody:
Miejsce I - komentarze do 6 piosenek i do nich ocena 6/6, 3 piosenki do ulubionych, oraz dodanie do rankingu dnia.
Miejsce II - komentarze do 4 piosenek i ocena do nich 6/6, 2 piosenki do ulubionych.
Miejsce III - komentarze do 2 piosenek i ocena do nich 6/6, 1 piosenka do ulubionych.
Edytowano 14 września 2011 o 15:48.