Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
imm0rtality pisze:
Wlasnie pani wisienka napisala mi ze jest we mnie pelno zawisci .. na priv.. mam płakac czy poczekac az Bajka w tv sie skonczy?
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
whisper pisze:
imm0rtality pisze:Wlasnie pani wisienka napisala mi ze jest we mnie pelno zawisci .. na priv.. mam płakac czy poczekac az Bajka w tv sie skonczy?ja jestem "okropną dziewuchą" 😃podpadłaś Pani Wiśni 😜KOCHAM CIĘ! 😃😆(joke 😃)
ragazzo occhi cielo.
Sh.
plagadrwin pisze:
wilkowy pisze😛lagadrwin pisze:jaaa wypas!!! podziałało... jak ja uwielbiam prowokować 😃😃 kocham Was ludzie 😃 uzywałam echa kieedyś kiedyś ale tylko przy nagrywaniu na cool edit i niestety nie zawsze było pięknie 😃😃😃 PRECZ Z ECHEM I POGŁOSEM!!
bo efekty z cool edita i większość programowych są za przeprzeproszeniem do dupy, chcesz dobry efekt wydaj minimum 1000zl 🙂
ja mam lexicona mx 200 używam do gitary 🙂
jedyne czego teraz używam to mixer tascam :] taka przejściówka dla otrzymania lepszego dźwięku... ot wsio 😃
Człowiek człowiekowi wilkiem
odd pisze:
To będzie jakaś wojna, czy mam iść spać? 🙁
Sh.
vive
vive
imm0rtality pisze:
Ej .. myslicie ze jak narazilam sie Wisience to zaleje mnie fala jedynek ? 🙁 CO JA WTEDY ZROBIE !!
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!