Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
plagadrwin pisze:
jaaa wypas!!! podziałało... jak ja uwielbiam prowokować 😃😃 kocham Was ludzie 😃 uzywałam echa kieedyś kiedyś ale tylko przy nagrywaniu na cool edit i niestety nie zawsze było pięknie 😃😃😃 PRECZ Z ECHEM I POGŁOSEM!!
plagadrwin pisze:
jaaa wypas!!! podziałało... jak ja uwielbiam prowokować 😃😃 kocham Was ludzie 😃 uzywałam echa kieedyś kiedyś ale tylko przy nagrywaniu na cool edit i niestety nie zawsze było pięknie 😃😃😃 PRECZ Z ECHEM I POGŁOSEM!!
Człowiek człowiekowi wilkiem
vive
imm0rtality pisze:
NIE LUBIE ECHA !!! aAAAAAaaaa jestem gupia 🙁
ragazzo occhi cielo.
imm0rtality pisze:
NIE LUBIE ECHA !!! aAAAAAaaaa jestem gupia 🙁
wilkowy pisze:
plagadrwin pisze:jaaa wypas!!! podziałało... jak ja uwielbiam prowokować 😃😃 kocham Was ludzie 😃 uzywałam echa kieedyś kiedyś ale tylko przy nagrywaniu na cool edit i niestety nie zawsze było pięknie 😃😃😃 PRECZ Z ECHEM I POGŁOSEM!!
bo efekty z cool edita i większość programowych są za przeprzeproszeniem do dupy, chcesz dobry efekt wydaj minimum 1000zl 🙂
vive
Sh.
imm0rtality pisze:
Wlasnie pani wisienka napisala mi ze jest we mnie pelno zawisci .. na priv.. mam płakac czy poczekac az Bajka w tv sie skonczy?
ragazzo occhi cielo.
imm0rtality pisze:
Wlasnie pani wisienka napisala mi ze jest we mnie pelno zawisci .. na priv.. mam płakac czy poczekac az Bajka w tv sie skonczy?
vive
plagadrwin pisze:
TO CO PRECZ Z POGŁOSEM ? :d:d:d:d:d:d:d
STRAJK!
TRZEBA WYMYŚLIĆ LOGO GRUPY ...
bocin ma talent plastyczny i fantazje 😃 poprośmy go...
boooociiiinkuuuu 😃 pliiizzzz
Człowiek człowiekowi wilkiem
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!