Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
Człowiek człowiekowi wilkiem
lukaszseminara pisze:
to jak bede uprawial milosc z my girls.. to jak bede spiewal z echem to nie zajdzie w ciaze ta? 😃
lukaszseminara pisze:
to jak bede spiewal z echem to nie zajdzie w ciaze ta? 😃
Sh.
grza1 pisze:
martiwin pisze:grza1Tobie już raczej nic nie pomoże🙂
Głęboki pogłos i będzie git. Mówię Ci. Spróbuj, może i Ciebie da rade posłuchać 🙂
vive
ragazzo occhi cielo.
bocin pisze:
Oooo... robicie offtopa? 😃
vive
plagadrwin pisze:
grza1 pisze:martiwin pisze:grza1Tobie już raczej nic nie pomoże🙂
Głęboki pogłos i będzie git. Mówię Ci. Spróbuj, może i Ciebie da rade posłuchać 🙂
aaa hahahahahahahahahahahahahahahaaaa to było dobre uśmiałam się po pachy tak siedziałam czytałam czekałam na cos co mnie ruszy do napisania komentarza w wątku i oto znalazł się grza1 który mnie znokautował jak adamek gołotę !!
DROGI GRZA1!
NAWET JEŚLI NAŁOZYSZ ECHO NA ECHO TO MARTIWIN DO PIĘT NIE DORASTASZ!
AMEN
Sh.
plagadrwin pisze:
grza1 pisze:martiwin pisze:grza1Tobie już raczej nic nie pomoże🙂Głęboki pogłos i będzie git. Mówię Ci. Spróbuj, może i Ciebie da rade posłuchać 🙂aaa hahahahahahahahahahahahahahahaaaa to było dobre uśmiałam się po pachy tak siedziałam czytałam czekałam na cos co mnie ruszy do napisania komentarza w wątku i oto znalazł się grza1 który mnie znokautował jak adamek gołotę !! DROGI GRZA1!NAWET JEŚLI NAŁOZYSZ ECHO NA ECHO TO MARTIWIN DO PIĘT NIE DORASTASZ!AMEN
ragazzo occhi cielo.
lukaszseminara pisze:
yeah.. 😃
dodaliano laduje codziennie... ;]... jesli cie to tak strasznie interesuje.. 😊
grza1 pisze:
lukaszseminara pisze:yeah.. 😃 dodaliano laduje codziennie... ;]... jesli cie to tak strasznie interesuje.. 😊A co ładujesz?
ragazzo occhi cielo.
wisienka29 pisze:
a co tutaj takiego wesołego?? obrzucanie się błotem nawzajem to chyba dla was największa frajda🙁
Sh.
wisienka29 pisze:
a co tutaj takiego wesołego?? obrzucanie się błotem nawzajem to chyba dla was największa frajda🙁
Edytowano 25 października 2009 o 22:41.
vive
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
W tym tygodniu prezentujemy aż 5 nowości świątecznych, a wśród nich m.in. ponadczasowe przeboje takie jak „Feliz Navidad" i „It's Beginning To Look A Lot Like Christmas”.
Zobacz więcej