Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
pawlunio1990 pisze:
Ale przecież on ten wątek założył🙂 To ma się nie wypowiadać?🙂
szantyman pisze:
rockann27 pisze:Ten wątek przynajmniej jest dla wielu ludzi przydatny 🙂 no ale mnoże ktoś woli bardziej inteligentne jak "piszemy nicki łokciem", "walnij głową w klawiaturę...", albo piszemy nicki dłońmi"...bez komentarza...
Zrozumiałem cel tego wątku🙂 I sam jestem zainteresowany poznaniem technik robienia echa. Co prawda nie do śpiewu a do amatorskiej obróbki filmów. Nie podoba mi się tylko ton dyskusji w tym temacie. Nie ma co dalej Ciągnąć tego wątku. Żaba napisz "Podręcznik małego echo(wca)" i wklej do swojego profilu.
pawlunio1990 pisze:
Jedna z niewielu mądrych wypowiedzi🙁 Niestety powtórzę słowa szantymana, ale poziom dyskusji był denny. Możecie się na mnie wkurzać i mieć do mnie pretensję, dawać jedynki, wisi mi to, ale niepotrzebnie rozpieprzyliście tak chamsko normalny wątek. Tym bardziej, że jest dużo o wiele głupszych i bardziej posranych. Dlatego też dziwię się np. takiej Dorocie, która najeżdża na Pana po 40 bez powodu i zachowuje się względem niego jak wobec gówniarza który ma 12 lat. Zal🙁(
pawlunio1990 pisze:
szantyman pisze:Zniesmaczył mnie ten wątek....Pare osób wykazała bardzo rozwiniętą formą dziecinady...ale przebrnąłem przez te 15 stron i zmykam.... boli was to echo jak mój siniak na pośladku... mi nic do tego jeśli kogos się dobrze słucha.Jedna z niewielu mądrych wypowiedzi🙁 Niestety powtórzę słowa szantymana, ale poziom dyskusji był denny. Możecie się na mnie wkurzać i mieć do mnie pretensję, dawać jedynki, wisi mi to, ale niepotrzebnie rozpieprzyliście tak chamsko normalny wątek. Tym bardziej, że jest dużo o wiele głupszych i bardziej posranych. Dlatego też dziwię się np. takiej Dorocie, która najeżdża na Pana po 40 bez powodu i zachowuje się względem niego jak wobec gówniarza który ma 12 lat. Zal🙁(
ragazzo occhi cielo.
Czasami człowiek musi,
inaczej się udusi,
uuuuuuuu
ragazzo occhi cielo.
ragazzo occhi cielo.
witam :)
witam :)
ragazzo occhi cielo.
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
W tym tygodniu prezentujemy aż 5 nowości świątecznych, a wśród nich m.in. ponadczasowe przeboje takie jak „Feliz Navidad" i „It's Beginning To Look A Lot Like Christmas”.
Zobacz więcej