bocin mężczyzna, 35
Łódź Heliska
Nagrań: 15, Postów: 5446
25 października 2009 o 23:58
Zgłoś do moderacji
To nie są żadne amory.
🙁
Po prostu Dorota usłyszała w telewizji piosenkę, w której śpiewali... Kocham Cię... i zrobiła efekt echa. Wszystko zgodne z tematem.
🙂
zaba mężczyzna, 60
3 planeta od słońca
Nagrań: 200, Postów: 239
26 października 2009 o 00:05
Zgłoś do moderacji
No to wszystko w porządku. Romansujcie dalej. Ale będę miał Was na oku. I jak znów odjedziecie od tematu to zapomnijcie o możliwości wstąpienia do KME.
Czasami człowiek musi,
inaczej się udusi,
uuuuuuuu
grza1 mężczyzna
Nagrań: 1, Postów: 35
bocin mężczyzna, 35
Łódź Heliska
Nagrań: 15, Postów: 5446
26 października 2009 o 00:09
Zgłoś do moderacji
O nie! Ja romansował nie będę! Gdyby chociaż była ze 3 lata młodsza, to bym się może skusił, ale jest... za stara.. ara.. ara...
🙁
zaba mężczyzna, 60
3 planeta od słońca
26 października 2009 o 00:39
Zgłoś do moderacji
Bocin masz przepiękna barwę echa. Ale myślę że mógłbyś nieco zwiększyć liczbę powtórzeń...órzeń ...órzeń ...rzeń ...rzeń ..eń eń eń
Czasami człowiek musi,
inaczej się udusi,
uuuuuuuu
zaba mężczyzna, 60
3 planeta od słońca
26 października 2009 o 00:40
Zgłoś do moderacji
O w mordę!!!! Ja zaba z boćkiem gadam?????
Spaaaaaadam....adam ...adamm....dammm.ammmmm...ammmmmmmm
Czasami człowiek musi,
inaczej się udusi,
uuuuuuuu
szantyman mężczyzna, 38
Lublin
Nagrań: 19, Postów: 223
26 października 2009 o 09:40
Zgłoś do moderacji
Zniesmaczył mnie ten wątek....
Pare osób wykazała bardzo rozwiniętą formą dziecinady...
ale przebrnąłem przez te 15 stron i zmykam.... boli was to echo jak mój siniak na pośladku... mi nic do tego jeśli kogos się dobrze słucha.
zaba mężczyzna, 60
3 planeta od słońca
26 października 2009 o 11:27
Zgłoś do moderacji
No cóż.... Są ludzie i ludziska
😉
Niektórych boli jak ktoś chce ludziom bezinteresownie pomóc. Założyłem ten wątek bo jestem na portalu zaledwie od tygodnia a już kilka osób pisało do mnie w sprawie technicznych aspektów echa. Po co mam każdemu z osobna odpisywać skoro można by o tym napisać na forum i osoby zainteresowane łatwo mogłyby dotrzeć do konkretnych informacji. Widać jednak że niektórzy tutaj tak bardzo są zapatrzeni w siebie że nie mieści im się w głowie jak to można bezinteresownie pomagać innym osobom. Najlepiej takiego zakrzyczeć bo z pewnością ma jakieś ukryte niecne zamiary
🙂))
Echchhhh dzieciaki, dzieciaki .....
Jak będę miał chwilkę to postaram się zebrać stąd kilka konstruktywnych wypowiedzi w nowym wątku. Mam nadzieję że rozwydrzona dzieciarnia nie zrobi spamu po raz kolejny.
No i przy okazji dziękuję za jedyneczki i proszę o więcej. Jeśli ktoś przez to może się przez chwile poczuć szczęśliwszy to zapraszam
😉
Czasami człowiek musi,
inaczej się udusi,
uuuuuuuu
rockann27 kobieta, 42
Goczałkowice- Zdrój
Nagrań: 115, Postów: 591
26 października 2009 o 11:37
Zgłoś do moderacji
szantyman pisze:
Zniesmaczył mnie ten wątek....Pare osób wykazała bardzo rozwiniętą formą dziecinady...ale przebrnąłem przez te 15 stron i zmykam.... boli was to echo jak mój siniak na pośladku... mi nic do tego jeśli kogos się dobrze słucha.
Ten wątek przynajmniej jest dla wielu ludzi przydatny
🙂 no ale mnoże ktoś woli bardziej inteligentne jak "piszemy nicki łokciem", "walnij głową w klawiaturę...", albo piszemy nicki dłońmi"...bez komentarza...
finka kobieta
Nagrań: 3, Postów: 12
szantyman mężczyzna, 38
Lublin
Nagrań: 19, Postów: 223
26 października 2009 o 14:16
Zgłoś do moderacji
rockann27 pisze:
Ten wątek przynajmniej jest dla wielu ludzi przydatny 🙂 no ale mnoże ktoś woli bardziej inteligentne jak "piszemy nicki łokciem", "walnij głową w klawiaturę...", albo piszemy nicki dłońmi"...bez komentarza...
Zrozumiałem cel tego wątku
🙂 I sam jestem zainteresowany poznaniem technik robienia echa. Co prawda nie do śpiewu a do amatorskiej obróbki filmów. Nie podoba mi się tylko ton dyskusji w tym temacie. Nie ma co dalej Ciągnąć tego wątku.
Żaba napisz "Podręcznik małego echo(wca)" i wklej do swojego profilu.
26 października 2009 o 14:22
Zgłoś do moderacji
mnie z bulwersowal tylko jeden punkt regulaminu... ktory na szczescie znikl wiec teraz jestem happy..
😊
ragazzo occhi cielo.
zaba mężczyzna, 60
3 planeta od słońca
26 października 2009 o 14:34
Zgłoś do moderacji
Na pisanie podręcznika to ja jestem za cienki. Przepiszę więc konkrety do nowego wątku i może ktoś tam jeszcze coś mądrego dopisze. Myślę że jak reszta towarzystwa weźmie przykład z Łukasza to uda się wspólnymi siłami stworzyć całkiem porządny poradnik echo(wca).
Czasami człowiek musi,
inaczej się udusi,
uuuuuuuu
26 października 2009 o 15:54
Zgłoś do moderacji
szantyman pisze:
Zniesmaczył mnie ten wątek....
Pare osób wykazała bardzo rozwiniętą formą dziecinady...
ale przebrnąłem przez te 15 stron i zmykam.... boli was to echo jak mój siniak na pośladku... mi nic do tego jeśli kogos się dobrze słucha.
Jedna z niewielu mądrych wypowiedzi
🙁 Niestety powtórzę słowa szantymana, ale poziom dyskusji był denny. Możecie się na mnie wkurzać i mieć do mnie pretensję, dawać jedynki, wisi mi to, ale niepotrzebnie rozpieprzyliście tak chamsko normalny wątek. Tym bardziej, że jest dużo o wiele głupszych i bardziej posranych. Dlatego też dziwię się np. takiej Dorocie, która najeżdża na Pana po 40 bez powodu i zachowuje się względem niego jak wobec gówniarza który ma 12 lat. Zal
🙁(