robertas19 mężczyzna, 35
Piła (woj. wielkopolskie)
Nagrań: 12, Postów: 6728
6 sierpnia 2011 o 08:58
Zgłoś do moderacji
Jedynym, pozostającym wyjściem w tej sytuacji jest zamknięcie tego tematu, gdyż główny wątek założycielki mija się z późniejszymi postami zainteresowanej.
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
kaspo mężczyzna, 40
Kraków
Nagrań: 52, Postów: 6173
6 sierpnia 2011 o 11:05
Zgłoś do moderacji
Robertuniu jak w wiekszosci przypadkow zaiste dobrze prawi
🙂
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
noej kobieta, 29
Nagrań: 0, Postów: 60
7 sierpnia 2011 o 00:21
Zgłoś do moderacji
NIE MÓWIĘ O TYM. kiedyś dziewczynka do mnie napisała, jak dodać slajdy do udostępnionego nagrania. nie miałam jej w znajomych. konkursy też mnie interesują, mam na myśli te, w których mogę wziąć udział. ohmen. tragedia się dzieje w tej polsce.
paulina234 kobieta, 32
Starogard Gdański
Nagrań: 559, Postów: 482
7 sierpnia 2011 o 08:32
Zgłoś do moderacji
zgadzam sie z wami. By bylo o wiele latwiej jskby byla taka opcja zaznacz wszystkie wiadomosci a potem usun. Prosze dodajcie taka opcje
Niemand fragt nach deinen trenenn
Fur in bist du nur ein Madchen in Regen
robertas19 mężczyzna, 35
7 sierpnia 2011 o 09:51
Zgłoś do moderacji
noej pisze:
NIE MÓWIĘ O TYM. kiedyś dziewczynka do mnie napisała, jak dodać slajdy do udostępnionego nagrania. nie miałam jej w znajomych. konkursy też mnie interesują, mam na myśli te, w których mogę wziąć udział. ohmen. tragedia się dzieje w tej polsce.
Dziewczyno po pierwsze zejdź na niższy bieg, bo wogóle nie rozumiem Twojego toku myślenia.
P.S. Dla mnie tragedią jest jak czytam takie mało przemyślane posty drugiego osobnika lub drugiej osobniczki (w tym przypadku).
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
noej kobieta, 29
7 sierpnia 2011 o 12:32
Zgłoś do moderacji
koles jestes beznadziejny. gowno cie w sumie powinno interesowac jakie ja chce dostawac wiadomosci i czy chce. besztasz mnie za to, ze mam dobry pomysl i probujesz calemu swiatu udowodnic ze nikomu hurtowe usuwanie wiadomosci sie nie przyda a zaloze sie gdyby cos takiego bylo to sam bys skorzystal . daj se siana bo w tym wypadku udowadnianie mi czegokolwiek jest bezsensowne.
noej kobieta, 29
7 sierpnia 2011 o 12:34
Zgłoś do moderacji
aha, no i trudno zebys mnie zrozumial skoro tak uparcie trzymasz przy swoim. ._.
robertas19 mężczyzna, 35
7 sierpnia 2011 o 12:46
Zgłoś do moderacji
Pisałaś, że masz dość zbędnych wiadomości, ale skoro wysyłanie zaproszeń do konkursów jak i proszenie o porady Ci nie przeszkadza, to ja się pytam, co jest dla Ciebie nie interesujące w wiadomościach prywatnych przysyłanych do Twojej osoby??
P.S. A tak po za tym to czepiam się Twojego stwierdzenia spamu i jak go rozumiesz, a sama inicjatywa z usuwaniem wiadomości również ma moją aprobatę.
noej kobieta, 29
7 sierpnia 2011 o 12:53
Zgłoś do moderacji
nie interesuja mnie wiadomosci typu "klikniesz? ocenisz? podbijesz? " to jest spam, czysty jak lza.
robertas19 mężczyzna, 35
7 sierpnia 2011 o 12:56
Zgłoś do moderacji
No wiesz jak dla mnie spamem są też zaproszenia do konkursów
🙂
noej kobieta, 29
7 sierpnia 2011 o 12:59
Zgłoś do moderacji
moze po czesci. ale ten spam da sie zniesc a nawet moze sie przydac.