Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
Edytowano 5 sierpnia 2011 o 12:24 przez moderatora.
Nemo est casu bonus
Naiwność ludzka nie zna granic bez wątpienia przekracza wszystkie granice :)
Kacpersky551 ®
anitabednaruk pisze:
Yyy ale po co usuwać wiadomości?
noej pisze:
anitabednaruk pisze:Yyy ale po co usuwać wiadomości?
przyjdzie co do czego i w gąszczu spamu nie odnajdę wiadomości cenniejszej niż moje życie i zginę! i co wtedy? koniec. nie ma śpiewania. nawet nie będziecie o tym wiedzieć, a ironia w tym wszystkim rozwala: spam dalej będzie przychodził na moją skrzynkę, mimo tego, że już jestem martwa. ale spoko, zajrzę czasem i postraszę w nocy hot dwunastki, żeby przestały spamować tylko nauczyły się śpiewać albo cokolwiek innego robić, żeby tylko nie wysyłały tych durnych wiadomości. dziękuję za uwagę. tak, jestem powalona i dobrze mi z tym, człowiek bez wyobraźni to nie człowiek ❤
jolka82 pisze:
noej pisze:anitabednaruk pisze:Yyy ale po co usuwać wiadomości?
przyjdzie co do czego i w gąszczu spamu nie odnajdę wiadomości cenniejszej niż moje życie i zginę! i co wtedy? koniec. nie ma śpiewania. nawet nie będziecie o tym wiedzieć, a ironia w tym wszystkim rozwala: spam dalej będzie przychodził na moją skrzynkę, mimo tego, że już jestem martwa. ale spoko, zajrzę czasem i postraszę w nocy hot dwunastki, żeby przestały spamować tylko nauczyły się śpiewać albo cokolwiek innego robić, żeby tylko nie wysyłały tych durnych wiadomości. dziękuję za uwagę. tak, jestem powalona i dobrze mi z tym, człowiek bez wyobraźni to nie człowiek ❤
hahahahah
świetna jesteś 😉
noej pisze:
nie chcę tak, czasem ktoś wysyła info o konkursie, pyta o poradę.
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do naszej biblioteki właśnie dołączyły trzy elektryzujące nowości – emocjonalna opowieść o wytrwałości od kuqe 2115, subtelny i poruszający „Diament" Zalii oraz magiczna, odświeżona wersja „Na Wyspach Bergamutach" z nowej Akademii Pana Kleksa.
Zobacz więcej