sajgonka kobieta, 34
Kraków
Nagrań: 55, Postów: 2231
3 sierpnia 2011 o 13:50
Zgłoś do moderacji
bo to jest tak...zrobili niby to ising mini.. ale taka 13 latka sobie myśli - "ja już nie jestem dzieckiem, nie bede na ising mini, niech tam ida te 10 latki" , a dziesięciolatki - "ja już jestem duży/a, nie bede śpiewał/a z jakimiś dziećmi jakieś dziecinne piosenki..." i takim sposobem, zamiast sie tu rozluzować nieco.. i żeby młodzi siedzieli z młodymi a starsi ze starszymi (nie było by tysiąca postów nt pokemonów piszących słit komcie i zapraszajacych do swoich nagrań) to jest tak jak było zawsze. zaraz mi ktoś powie "każdy ma szanse, ising jest dla wszystkich" - oczywiście... tylko, że przydałyby sie w niektorych konkursach jednak kategorie wiekowe, albo w ogóle osobne konkursy i castingi. taka jest moja własna, prywatna, przemyślana i wolna opinia
😃
1. kebab jest dobry na wszystko.
2. lubię majonez.
3. zbieram zakrętki.
luna24 mężczyzna, 38
P O Z N A Ń
Nagrań: 3, Postów: 25
3 sierpnia 2011 o 13:54
Zgłoś do moderacji
no i całkowicie się z Tobą zgadzam
wydaje mi sie że wszystcy w naszej granicy wiekowej i starsi też sie z nami zgodzą
16-17 lat no oki moze byc bo niektórzy fajnie śpiewają
ale takie 10-14 latki hmmm no jak bylismy w ich wieku nawet nie wiedzieliśmy co to casting hhehehe
kurde poczułem sie staro
Rajan
sajgonka kobieta, 34
Kraków
3 sierpnia 2011 o 14:00
Zgłoś do moderacji
oczywiście znam pare 15 -16 latków śpiewających ponad przeciętną i zachowujących sie o niebo lepiej od niektórych dwudziestoparolatków , ale na ich nieszczeście więcej jest tu tzw pokemonów. Nie chcę uogólniać, jednak niestety każdego dnia isingowe nastolatki udowadniają mi, żeby kojarzyć ich z szósteczkami, zaproszeniami do swoich nagrań i nic nie znaczącymi jednowyrazowymi komentarzami.
2. lubię majonez.
3. zbieram zakrętki.
sajgonka kobieta, 34
Kraków
3 sierpnia 2011 o 14:05
Zgłoś do moderacji
i prawdopodobnie tak zostanie. Wszyscy sobie z tego zdają sprawę, administratorzy na pewno też, ale wątpie aby ogarniali takie pierdoły
😉 póki sie nic strasznego nie dzieje.
2. lubię majonez.
3. zbieram zakrętki.
Konto usunięte
3 sierpnia 2011 o 14:11
Zgłoś do moderacji
Nie, no skąd? Przecież wszyscy oni, jak jeden mąż mają w profilach, że 'śpiewanie jest dla nich wszystkim', ale gdy się im zarzuci, że źle śpiewają, to oburzają się, że 'o przecież tylko zabawa, a to portal dla amatorów' ...
Konto usunięte
3 sierpnia 2011 o 14:14
Zgłoś do moderacji
Uuuu boi się krytykii... biedniusi,... to po co zakładał wątek? hmm?
sajgonka kobieta, 34
Kraków
3 sierpnia 2011 o 14:14
Zgłoś do moderacji
nie żebym opieprzała, ale jeśli ta rozmowa ma charakter luźnej gadki z nutą narzekania, to proponuje to przenieść na taki faaajny temat o nazwie - gaworzenie, marudzenie, gadki szmatki..."
http://ising.pl/forum/temat/36/gaworzenie_marudzenie_gadki_szmatki_?page=4634 bo po co kolejny temat
😉 szanujmy isinga, sprzątajmy forum xD i nie męczmy adminów haha
2. lubię majonez.
3. zbieram zakrętki.
luna24 mężczyzna, 38
P O Z N A Ń
3 sierpnia 2011 o 14:17
Zgłoś do moderacji
nie absolutnie
temat zacząłem na temat castingu i REGULAMINU
że skoro jest napisane , że od 18 lat to dlaczego co 2 nagranie jest osoby w wieku 10-16 lat
i to było moje spostrzeżenie tak jak napisałem
Rajan
sajgonka kobieta, 34
Kraków
3 sierpnia 2011 o 14:26
Zgłoś do moderacji
to ja powiem tak... ustaliliśmy już dlaczego tak jest i że tak jest. chociażbys oczami śpiewał to i tak nic Ci to nie pomoże... Ty wiesz co tu by sie działo jakby to podzielili?? jeden wielki bunt małolatów.
a powiadasz ze jest napisane ze od 18 lat? ahm,....to zmienia postać rzeczy. Musialam cos przeoczyć, pozatym to dosc istotna sprawa, szkoda, ze tego nie napisales na początku, wtedy bym nie uznała tego tematu za "kolejny do narzekania" ...
no cóż widocznie młodzież nie czyta regulaminów konkursów w których bierze udział, a to kolejny dowód na to ze powinien byc jakiś podział. ale jak już pisalam, nie zrobią tak. Bo teoretycznie dla mlodych osobno są konkursy na ising mini.... teoretycznie- no właśnie
2. lubię majonez.
3. zbieram zakrętki.
luna24 mężczyzna, 38
P O Z N A Ń
3 sierpnia 2011 o 14:30
Zgłoś do moderacji
powstał jeden temat "Dlaczego można od 18 lat"
więc ja założyłem że od 18 lat
no jest wyraźnie napisane, dzisiaj przeczytałem sobie dokładnie całość
a że jest on długi itd i pewnie wiekszość nie czytała (czasu mam sporo bo w pracy siedzę) ,
wiec dałem taki temat
Rajan