....
...::shantii::...
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
shantii pisze:
nie no jestem za kwiatkami moga byc zotłe tulipany
....
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
robertas19 pisze:
a nie wiem ilu będzie xD
....
...::shantii::...
shantii pisze:
przed ratuszem stoi taka kolumna gdzie kiedys na nim wykonywano kary kojarzysz😉
Paulo ja zabieram siostre moja wiec bedzie 6🙂 z tego co widziałam na forum powinno byc 11 os. ale nadal milcza wiec nie wiem czy nas tylu bedzie
....
....
....
robertas19 pisze:
mógłby mnie ktoś pokierować, jakimi ulicami iść z pkp na stary rynek, to będę wdzięczny (wystarczy ulicami napisać) xD
....
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
W tym tygodniu do katalogu iSing dołączyło 5 utworów pełnych emocji i różnorodnych brzmień! Poruszająca interpretacja poezji, viralowy hit TikToka, folk w nowoczesnym wydaniu, ballada o rozstaniu i kultowy przebój, który niezmiennie porywa do tańca. 🎤🎶
Zobacz więcej