....
...::shantii::...
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
shantii pisze:
nie no jestem za kwiatkami moga byc zotłe tulipany
....
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
robertas19 pisze:
a nie wiem ilu będzie xD
....
...::shantii::...
shantii pisze:
przed ratuszem stoi taka kolumna gdzie kiedys na nim wykonywano kary kojarzysz
Paulo ja zabieram siostre moja wiec bedzie 6z tego co widziałam na forum powinno byc 11 os. ale nadal milcza wiec nie wiem czy nas tylu bedzie
....
....
....
robertas19 pisze:
mógłby mnie ktoś pokierować, jakimi ulicami iść z pkp na stary rynek, to będę wdzięczny (wystarczy ulicami napisać) xD
....
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
W katalogu iSing pojawiły się kolejne nowości. Dodaliśmy duet Vito Bambino i Zalii, nowy singiel Roxie i Favsta, hiphopową propozycję Bajorsona i Libera, utwór zespołu MODELKI, klasyk Red Hot Chili Peppers oraz zupełnie nową wersję podkładu do przeboju Andrzeja Dąbrowskiego „Do zakochania jeden krok”.
Zobacz więcej