natinala kobieta, 32
Warszawa
Nagrań: 25, Postów: 2
30 marca 2014 o 19:48
Zgłoś do moderacji
mnie smuci nowy ising..bo się podkłady nie chcą ładować, więc pewnie niedługo w ogóle już nie będę tu wchodzić...
4 maja 2014 o 10:55
Zgłoś do moderacji
3 rzeczy. 1 - Ktoś mnie obraża przez wiadomość lub kom pisząc : jesteś stransza i głópi wokal ! ( błędy językowe lub ortograficzne ) . 2 - Błędy w angielskich piosenkach np. One Direction: Midnight Memories '' beautyful '' . 3 - Ludzie mi piszą w kom że ładnie śpiewam '' Ślicznie śpiewasz !'' a i tak dają złą ocenę ...
Justa
byczka93 kobieta, 31
Suwałki
Nagrań: 572, Postów: 66
23 maja 2014 o 08:47
Zgłoś do moderacji
Kilka rzeczy mi się przypomniało:
głupie debilne osoby. Jedną w jednej piosence kulturalnie skrytykowałam, to kilka innych ich znajomych musi mnie obrażać na profilu. I zaniżać mi oceny za piosenki TYLKO DLATEGO, że ją skrytykowałam. I prócz tego,że można te osoby zablokować to nie- oczywiście moderacja nic z tym nie zrobi.
Suby- żenada. Typu Karolienestar.
Wszystko ma swój czas
Nie tylko Ty i ja
Wszystko kiedyś przeminie
I czar wspomnień zostanie
12 lipca 2014 o 14:17
Zgłoś do moderacji
wczoraj doladowalam sobie 10 kredytow do gry... co piatek ising tez daje 10 wiec dzis rano mialam 20 i co? zaspiewalam 5 piosenek dzis a kredytow zostalo mi 5 i ja sie pytam gdzie moje 10 kredytw????!!!!!!
maniek0225 mężczyzna, 49
Białystok
Nagrań: 177, Postów: 3
12 lipca 2014 o 21:16
Zgłoś do moderacji
z tymi popnutami to jakaś ściema , ten automat jest chyba głuchy bo nie które wykonania znajdujące się w rankingu są żałosne a jednak są he he do d..py
13 lipca 2014 o 12:52
Zgłoś do moderacji
Mnie denerwuje to że jak dodają piosenki nie czytają to co piszą użytkownicy, tylko dodają takie piosenki które nikt nie zna.
Młoda
13 lipca 2014 o 20:02
Zgłoś do moderacji
Mnie wkurza, że wszystko jest płatne... no prawie wszystko
nati867 kobieta, 31
Słupsk
Nagrań: 3, Postów: 6
14 lipca 2014 o 15:14
Zgłoś do moderacji
POPNUTY... wiecie ten automat słuchu muzycznego chyba nie ma
😃 na kilku piosenkach wyszło mi że musze piać jak solistka operowa... wczoraj miałam status złotousty a dzisiaj by mi wyszło totalne beztalencie... żal... no i brakuje mi kilku popularych wykonawców, np. Remady ...
"Zrywam z wieszaka stary płaszcz i uciekam, siebie gonię..."
16 lipca 2014 o 16:12
Zgłoś do moderacji
na popnutach nie śpiewajcie nic i tak wam bd czasami w nute trafiać. słuchajcie tylko melodi niech będzie Cisz i tak punkty zdobędziecie za nic!!!!!!!!!!!! TA GRA TO KŁAMSTWOOOO !!!!!!!!!!!
xsajmon mężczyzna, 24
Konin
Nagrań: 0, Postów: 2
18 lipca 2014 o 08:39
Zgłoś do moderacji
Mnie wkurzają osoby, które oceniają cię TYLKO po wyglądzie, a książki nie ocenia się po okładce (No dobra, przyznam szczerze, że mam dziwną twarz = D), ale to jest PRZESADA! Dowód?
Nicki zakreśliłem, a moje wykonanie Hery, Koki, Hasz, LSD ustawiłem na prywatne = ). Ja to wszystko nagrywam 4 FUN = P
A jeżeli komuś nie pasuje nowy iSing, to można wrócić na starą wersję robiąc to:
A Popnuty rzeczywiście same mi się zaliczają, mimo odłączonego mikrofonu, a Mix Stereo mam wyłączone
Wszystko nagrywam na taki sprzęcie:
Laptop: Samsung NP350V5C-S0DPL
Mikrofon + Kamerka: Logitech HD Webcam C270
Słuchawki: SONY MDR-ZX100