30 września 2013 o 19:59
Zgłoś do moderacji
Jak pisze kilka razy taki sam komentarz to mam wtedy spam ale ja nie chce spamować :s
ninula kobieta
Nagrań: 65, Postów: 62
1 stycznia 2014 o 14:42
Zgłoś do moderacji
wkurza mnie to , że nikt nie bierze udziału w porządnych konkursach
3 stycznia 2014 o 11:33
Zgłoś do moderacji
Mnie wkurzają filmy z jakimiś latającymi zdjęciami w tle. Albo ktoś nagrywa siebie, albo wrzuca sam dźwięk, a nie film, który nie ma nic wspólnego z wykonaniem.
byczka93 kobieta, 31
Suwałki
Nagrań: 572, Postów: 66
22 stycznia 2014 o 19:30
Zgłoś do moderacji
Mnie wkurzają ludki, które nie umieją przyjąć krytyki, przykładowo piszę, że było dużo fałszów w jakiejś piosence, a jedna mi z PW wyskoczyła, że ja się nie znam ma muzyce, blablabla i wyzywa mnie od idiotek a ja jedynie skrytykowałam w sposób kulturalny jej nagranie. Lol. Albo ludzie wysyłający łańcuszki- powinna być możliwość usuwania komentarzy tego typu przez osoby, pod którymi nagraniami są takie.
Wszystko ma swój czas
Nie tylko Ty i ja
Wszystko kiedyś przeminie
I czar wspomnień zostanie
Konto usunięte
27 stycznia 2014 o 12:36
Zgłoś do moderacji
To że nie można zmienić nazwy konta chociaż raz za darmo -,-
agnesska kobieta, 40
Nagrań: 9, Postów: 4
2 lutego 2014 o 08:42
Zgłoś do moderacji
Nie ma możliwości śpiewania z androida!!!strasznie mnie to wkorza .
agnesska
roxanka12 kobieta, 30
Kielce
Nagrań: 61, Postów: 7
13 lutego 2014 o 20:22
Zgłoś do moderacji
mnie irytuje ten nowy typ nagrywania, ustawilam sobie to i mam konto plus i zawsze jak nagrywalam piosenke z linia melodyczna to ona sie i tak zapisywala bez niej a teraz tak nie ma o co chodzi z tym??
Roksi.
15 lutego 2014 o 18:29
Zgłoś do moderacji
NIE MA NIE KTÓRYCH PIOSENEK NP. osioł stefan
15 lutego 2014 o 22:39
Zgłoś do moderacji
Tak, Denerwuje mnie to,iż bardzo dużo (nie chcę tu nikogo obrazić,ale..) jest tu dzieci, które wrzucają po tysiąc piosenek (często też po tysiąc razy to samo) i ja osobiście chciałabym słuchać 'talentów', osób, którym na prawdę zależy na rozwijaniu się, na pomaganiu sobie nawzajem w tymże rozwijaniu się.
Do czego dążę.. dobrze by było jakby można było wybierać grupę wiekową, której chce się słuchać.
28 lutego 2014 o 23:30
Zgłoś do moderacji
Hey wszystkim na dzis na teraz doprowadza mnie do szalu to ze nie widze slajdow tylko cienutki pasek na dole okna co mam nie tak dzieje sie to od trzech dni
Cichy Aniol
wqanette77 kobieta, 39
starachowice
Nagrań: 88, Postów: 5
19 marca 2014 o 22:30
Zgłoś do moderacji
Ja powtorze pewnie po wielu uzytkownikach, ze najbardziej wkurzaja mnie niestety pseudokrytycy w osobach zazdrosnych dzieci... Nie potrzebuje czytac ze falszuje czy -o zgrozo- ze jestem brzydka (bo i taki komentarz do piosenki dostalam) bo to slysze. Komu nie zdarzaja sie falsze pytam? Gdyby chociaz te dzieciaki naprawde mialy anielskie glosy, urzekaly sluchaczy swoimi wykonaniami... dlatego wlasnie po takich krytycznych komentarzach sprawdzam co dany krytyk z tym absolutnym sluchem, ma do pokazania od siebie...no i co sie okazuje? dno!!!! Kochani moderatorzy to do Was apeluje!!! zrobcie jakis podzial wiekowy... no chociaz w kwestii komentarzy i oceniania!!! wole uslyszec od swiadomego juz czlowieka ze falszuje niz od jakiegos ledwie odrosnietego od ziemi dzieciaka. Ten serwis powinien zachecac amatorow do spiewania a nie odpychac...