tomdzek pisze:
nie ulega wątpliwości, że mohery są obraźliwe co do innych. ja nie raz widziałem jak u mnie w mieście mohery wyzywają metali, satanistów, krzyczą na cały Garwolin i bluzgają na młodzież.
Przy starszej osobie żartu dotyczącego mohera bym nie powiedział 🙂
Ale jak osoba w podeszłym wieku zaczyna nam wciskać historie wyssane z palca to reagujemy 🙂
Tomdzek zapoznałem się z Twoim światopoglądem.Myślę,ze można byłoby z Tobą wdać się w dalszą dyskusję ale z góry wiem ,że na nic by się to zdało.Ja straciłbym cenny czas a TY zacierałbys klawiaturę do bólu udowadniając ,że jako dzieciak wiesz więcej o zyciu niz my dorośli.
Każdy wiek ma swoje prawa .W Twoim przypadku aby kolejności nie zatracić ,dobrze by było nabyć kultury ,skoro nie masz wrodzonej.Wiem ,że wkroczyłes w okres buntu ,ale to nie upoważnia Cie do tego abys upubliczniał swoje wywody.
Skoro piszesz ,że publicznie do starszej osoby nie powiedziałbys zartu dotyczącego" mohera",to chciałbym Cie uswiadomić ,że juz dawno to zrobiłes .Na tym portalu również śpiewaja osoby starsze,więc opanuj swój nieokiełzany temperament,zajmij sie czymś co dzieci w Twoim wieku uwielbiaja i wypowiadaj się na tematy o których masz jakiekolwiek pojęcie .
Bo nie dośc ze wyłoniłes się jako zakochany w sobie chłopczyk to jeszcze pokazujesz na ile hwiejna jest Twoja osobowośc ,raz podtrzymując swoją wersję ,drugi raz zaprzeczając swoim słowom .
Chyba jeszcze nie pora na Ciebie.