Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
ragazzo occhi cielo.
ragazzo occhi cielo.
![]()
ragazzo occhi cielo.
![]()
ragazzo occhi cielo.
![]()
ragazzo occhi cielo.
![]()
wlodi79 pisze:
Sam byłem 9 czerwca 2007 roku na gali bokserskiej Perfect Boxing w Katowickim Spodku.Katowicki "Spodek" staje się sercem polskiego zawodowego boksu, takim magicznym miejscem, jak nowojorska Madison Square Garden.i widziałem Gołote i Adamka z bardzo bliska(pod samym ringiem) i emocje sa zajebiste-jak Gołota wtedy walczył,(i wygrał ten pojedynek)darłem sie(nie tylko ja ale cały Spodek,wszyscy stali z miejsc-to było niesamowite) tak że ochrypłem na maxa i to zaraz-tego sie nie da opisac słowami to trzeba zobaczyc i przeżyc na żywo,na koncu,pod gołym niebem, po gali odbył sie koncert zespołu Perfect-impreska była zajebista🙂
Teraz ta walka stulecia tez miała byc w Katowickim Spodku-póżniej Wrocław i zostało Łódz a to cholernie daleko odemnie i bardzo żałuje że mnie tam nie bedzie,ale bede oglądał w tv🙁 życie bywa okrutne
🙁
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Pora rozgrzać głos – do katalogu iSing trafiają cztery nowe piosenki, które zabiorą Was w muzyczną podróż przez różne style i dekady. Od tanecznego, współczesnego synth-popu w wykonaniu Sombr, przez energetyczny funk-rock Red Hot Chili Peppers, aż po ponadczasowy romantyzm Wet Wet Wet i kultowy rock and roll Elvisa Presleya.
Zobacz więcej