Konto usunięte
24 października 2009 o 23:39
Zgłoś do moderacji
dobra! .. komentowal dla was lukaszseminara xD dziekuje xD
ragazzo occhi cielo.
Konto usunięte
Poznań
Konto usunięte
24 października 2009 o 23:40
Zgłoś do moderacji
szacunek dla Gołoty-długo wytrzymał-ale wygrał lepszy
24 października 2009 o 23:41
Zgłoś do moderacji
ej bez kitu.. ja czekalem na cos wielkiego a tu taki ciuuuul..
😕
ragazzo occhi cielo.
Konto usunięte
24 października 2009 o 23:44
Zgłoś do moderacji
Luca ja tak czułem, a nawet powiem więcej. Czułem, że to się szybko skończy. Ale nie oszukujmy się Gołota nie pokazał NIC!
🙂
bocin mężczyzna, 35
Łódź Heliska
Nagrań: 15, Postów: 5446
24 października 2009 o 23:46
Zgłoś do moderacji
Nie przesadzajcie. Ta walka była świetna. Mimo wszystko. Adamek naparzał i naparzał, a Andrzej przyjmował na siebie wszystkie ciosy i twardo stał dalej.
🙂
Warto też zwrócić uwagę na świetny balans ciałem w wykonaniu Andrzeja. Było to coś podobnego do unikania kul w matrixie.
🙂
Zgłoś do moderacji
no dokladnie.. ja kiedys golote ogladalem.. i zawsze w dupe dostawal..
😕..
takze mnie to nie dziwi ze i tym razem dostal..
ragazzo occhi cielo.
Konto usunięte
Zgłoś do moderacji
za wolny i ciosy jakies były ale to słabiutko-niestety wiek-ale ducha do walki ma to trzeba mu przyznac
Konto usunięte
24 października 2009 o 23:49
Zgłoś do moderacji
a ja tak nie w temacie xD.. ja bylem na spotkaniu z saleta. spoko czlowiek.. gdyby tego fleta nie ssal
😆
ragazzo occhi cielo.
Konto usunięte
24 października 2009 o 23:49
Zgłoś do moderacji
wlodi79 pisze:
Sam byłem 9 czerwca 2007 roku na gali bokserskiej Perfect Boxing w Katowickim Spodku.Katowicki "Spodek" staje się sercem polskiego zawodowego boksu, takim magicznym miejscem, jak nowojorska Madison Square Garden.i widziałem Gołote i Adamka z bardzo bliska(pod samym ringiem) i emocje sa zajebiste-jak Gołota wtedy walczył,(i wygrał ten pojedynek)darłem sie(nie tylko ja ale cały Spodek,wszyscy stali z miejsc-to było niesamowite) tak że ochrypłem na maxa i to zaraz-tego sie nie da opisac słowami to trzeba zobaczyc i przeżyc na żywo,na koncu,pod gołym niebem, po gali odbył sie koncert zespołu Perfect-impreska była zajebista 🙂
Teraz ta walka stulecia tez miała byc w Katowickim Spodku-póżniej Wrocław i zostało Łódz a to cholernie daleko odemnie i bardzo żałuje że mnie tam nie bedzie,ale bede oglądał w tv 🙁 życie bywa okrutne 🙁
JA MIAŁEM TO SZCZESCIE ZE GOŁOTA WYGRAŁ WTEDY W KATOWICACH ZNOKAUTOWAŁ MIŚKA