warcraft mężczyzna, 36
Kraków
Nagrań: 102, Postów: 224
12 października 2009 o 17:11
Zgłoś do moderacji
dla mnie to jest zwykła zazdrość i chamstwo że ludzie nie potrafią uszanować tego że komus sie udało..
no ale cóż tacy widocznie tez potrzebni...
😕
audiatur et altera pars
kaspo mężczyzna, 40
Kraków
Nagrań: 52, Postów: 6173
12 października 2009 o 17:12
Zgłoś do moderacji
a mnie to tam lata kto wygral, a kto nie
😃
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
warcraft mężczyzna, 36
Kraków
12 października 2009 o 17:32
Zgłoś do moderacji
warcraft z calym szacunkiem ale twoje nagranie szczerze mowiac nie bylo wysmienite....i ty tez chyba o tym wiesz ze byli lepsi duzo od ciebie..i nie chodzi tu o zazdrosc ale o realne ludzkie podejscie ....i o sluch przede wszystkim , ale i tak gratuluje, ze cie zauwazono.swoja tez droga nie powinni barc udzialu w takich konkursach nazwijmy ich "artysci"(mam na mysli jowe.., czemu nie daja sprobowac innym???no ale my zyjemy niestety w polsce..i takie podejscie nie zmieni sie juz nigdy
Konto usunięte
12 października 2009 o 17:40
Zgłoś do moderacji
butterfly kim własciwie jest ta cała jowa, że mówisz, aby dali szansę komuś spoza branży? Laska jest z mojego miasta, a w ogóle jej nie kojarze
😃
martiwin kobieta, 33
Kraków
Nagrań: 10, Postów: 426
12 października 2009 o 17:44
Zgłoś do moderacji
artyści czy wy słyszeliście jak śpiewa ta dziewczyna?
Sh.
warcraft mężczyzna, 36
Kraków
12 października 2009 o 17:48
Zgłoś do moderacji
butterfly29 szanuje Twoje zdanie ale jak widzisz zespół Papa D. ma inne
😉
jest demokracja..
🙂
audiatur et altera pars
12 października 2009 o 17:49
Zgłoś do moderacji
o czywiscie zgadzam sie. kazdy ma inne zdanie inny sluch, kazdy osadza subiektywnie pod swoj gust
warcraft mężczyzna, 36
Kraków
12 października 2009 o 17:49
Zgłoś do moderacji
a pisanie takiego chamskiego komentarza podczas gdy sie wygrało płyte jest troche nietaktem według mnie
🙂
pozdro
🙂
audiatur et altera pars
Konto usunięte
12 października 2009 o 17:52
Zgłoś do moderacji
butterfly29 pisze:
warcraft z calym szacunkiem ale twoje nagranie szczerze mowiac nie bylo wysmienite....i ty tez chyba o tym wiesz ze byli lepsi duzo od ciebie..i nie chodzi tu o zazdrosc ale o realne ludzkie podejscie ....i o sluch przede wszystkim , ale i tak gratuluje, ze cie zauwazono.swoja tez droga nie powinni barc udzialu w takich konkursach nazwijmy ich "artysci"(mam na mysli jowe.., czemu nie daja sprobowac innym???no ale my zyjemy niestety w polsce..i takie podejscie nie zmieni sie juz nigdy
a mnie jego wykonanie się podoba, nawet bardzo
😉
warcraft mężczyzna, 36
Kraków
12 października 2009 o 17:57
Zgłoś do moderacji
szczerością byłoby jak byś mi to napisała przed wynikami tak uważam
😉
i zawsze brdzo doceniam taką krytyke
😉
ale pisanie takiego czegoś kiedy wszyscy juz gratuluja bo mnie zespół docenil to troszke niefajne
😉
i jestem wyluzowany
🙂
po prostu smutno sie troche robi gdy sie coś w końcu wygrało a ktoś Ci w tym momencie mówi że nie zasłużyłeś na to..
prosze bardzo podaj nick jakiejś osoby to jej prześle ta płyte skoro uważasz że sam na nią nie zasługuje...
audiatur et altera pars
february mężczyzna, 36
Kraków
Nagrań: 0, Postów: 14
12 października 2009 o 18:04
Zgłoś do moderacji
Dziwi mnie, że ktoś kto jest w Pani wieku potrafi pisać w taki sposób. Już samo zdanie, że osoba, która wygrała powinna nie brać udziału w konkursie by dać szansę innym jest nie na miejscu - wręcz śmieszne i dziecinne. Bądźmy wszyscy tak dobrzy i zawsze myśmy o innych w każdej sprawie, pohamujmy nasze ambicie i się nie rozwijajmy.
warcraft mężczyzna, 36
Kraków
12 października 2009 o 18:10
Zgłoś do moderacji
mi po prostu chodzi o to że jak sie już wygrało to własnie miło by było żeby ktoś to docenił a nie krytykował..
zreszta niewazne.. wiem że nie zaśpiewałem tej piosenki dobrze i swoje fałsze dobrze słysze ale widocznie az tak źle nie było skoro zostałem wyróżniony a do show biznesu pchać sie nigdy nie zamierzałem.. Ising jest dla mnie tylko zabawą a przez takie akcje jak ta człowiek zamiast sie cieszyc sie tylko smuci..
mimo wszystko pozdrawiam...
audiatur et altera pars
stargirl kobieta, 75
Bezdomna.
Nagrań: 27, Postów: 4147
12 października 2009 o 18:15
Zgłoś do moderacji
Sorki, że się wtrącam ale może powinniście przejść na priv albo piszcie sobie w profilach a nie publicznie, bo nie każdy tutaj wchodząc ma ochotę oglądać Waszą wymianę zdań.....
Pozdro
Sticks and stones may break my bones
But chains and whips excite me...
warcraft mężczyzna, 36
Kraków
12 października 2009 o 18:21
Zgłoś do moderacji
stargirl ja już nic nie pisze, ale myśle że nasza wymiana akurat była w temacie bo dotyczyła konkursu
pozdrawiam
audiatur et altera pars