Konto usunięte
12 października 2009 o 00:34
Zgłoś do moderacji
ona jest bardzo ale to bardzo podobna do Dody-ta nasza zwycieżyni ja do niej nic nie mam jest młodziutka sukces już osiagneła,wszystko przed nia-i niech sie jej powodzi i basta i kropka HEJ
🙂
norbii56 mężczyzna, 39
Nagrań: 546, Postów: 566
Konto usunięte
susweet kobieta
Bielsko-Biała
Nagrań: 3, Postów: 19
12 października 2009 o 08:51
Zgłoś do moderacji
śmiechu warte! było tylu świetnie śpiewających ludzi... czy jury słoń na ucho nadepnął? żal...
nie mówiąc o fałszu w kilku wykonaniach złej dykcji i takich tam
kiru kobieta, 29
Gdańsk
Nagrań: 38, Postów: 262
12 października 2009 o 09:03
Zgłoś do moderacji
Kurde tak się wciągnęłam w waszą durną rozmowę, że przeczytałam całe 8 stron tematu
😃
Ale zgadzam się dużo nagrań pominięto, a 'jowa' do złudzenia przypomina Dode
😜
'Maybe, if my heart stops beating won't hurt this much'
adzia523 kobieta
Wa-wa
Nagrań: 125, Postów: 100
12 października 2009 o 11:45
Zgłoś do moderacji
hmmmm spodziewałam się innych osób wygranych ...niezrozumiałe jest dla mnie ich rozumowanie ...no oki może będzie taki chwyt Papa D + Doda ... ale ja obstawiałam inne osoby i trochę jestem rozczarowana .... jest wiele osób lepiej spiewających od zwycięzców ..... lepiej to za małe określenie ...ale .... ich zabawki ich piaskownica więc niech się bawią po swojemu .
adzia523
12 października 2009 o 11:56
Zgłoś do moderacji
Ale ciekawy wątek, o w mordę. Ciekawe jak nigdy, czytałem z zapartym tchem
🙂
strit50 mężczyzna, 29
Lubań
Nagrań: 167, Postów: 485
12 października 2009 o 12:04
Zgłoś do moderacji
http://www.youtube.com/watch?v=Vu-Fil31EhA&feature=related to nagranie jowy z ESKi po wygraniu konkursu na śpiewanie w sopocie. Jak widać na fotkach nie jest aż tak podobna
🙂 Wg mnie zasłużyła na teledysk i jej gratuluję
"Jestem zmienny, jak pogoda, raz grzmi, a zarazem świeci słońce"
wera123 kobieta, 35
Nagrań: 0, Postów: 1
12 października 2009 o 12:11
Zgłoś do moderacji
Wyluzujcie, dla mnie jasna sprawa, chodzi o to żeby się dobrze prezentować przed kamerą, Jowa najbardziej spodobała się zespołowi i wygrała
😉
heja ;)
12 października 2009 o 15:00
Zgłoś do moderacji
z przykroscia musze stwierdzic ze komisja chyba nie ma zbyt dobrego sluchu, tyle osob tak swietnie spiewalo i wygladalo..a oni wybrali Jowe, czyli znana osobe..no coz, takie zycie, nie wszytko sie wszytkim podoba, ale moim zdaniem powinni dac szanse komus spoza branzy..!
nauro mężczyzna, 38
Łomża
Nagrań: 266, Postów: 2703
12 października 2009 o 15:03
Zgłoś do moderacji
do butterfly29: akurat tutaj to było do przewidzenia... napisane było jak byk, że co do wyboru osoby do teledysku, umiejętności wokalne nie będą miały większego znaczenia...
12 października 2009 o 15:07
Zgłoś do moderacji
szczerze mowiac po takich wynikach warto sie zastanowic czy brac udzial w jakis konkursach czy tylko spiewac dla wlasnej przyjemnosci..
nauro mężczyzna, 38
Łomża
12 października 2009 o 15:09
Zgłoś do moderacji
ja już dawno przestałem się tym przejmować i nawet jeśli biorę udział w konkursach, to i tak dla przyjemności, bo wiem że nawet na płytkę nie mam szans
🙂
warcraft mężczyzna, 36
Kraków
Nagrań: 102, Postów: 224
12 października 2009 o 17:05
Zgłoś do moderacji
Hmm a może wymieńcie loginy osób które według was niesłusznie dostały np płyte??;> łatwo rzucac zarzuty w powietrze
😕
audiatur et altera pars
nauro mężczyzna, 38
Łomża