jezu,bedziecie sie licytowac,kto ma ile oktaw? 😲 to jest nieistotne,wazne jest zeby cos ciekawego z tym glosem zrobic,a nie miec 7 oktaw i wyc bez sensu
O.. i zżarło mój wpis o Mariah. Kiedyś słuchałam jej nałogowo, ale znudziła mi się. Teraz jej piosenki są takie typowo słitaśne, co nie bardzo mi się podoba. Ale z chęcią wracam do jej starych utworów.
Jej głos jest przecudowny. Może się mylę, ale jej skala jest chyba jedną z największych w świecie muzyki. Po prostu chciałabym śpiewać tak, jak ona. xD Ale do tego mi daleko..
O.. i zżarło mój wpis o Mariah. Kiedyś słuchałam jej nałogowo, ale znudziła mi się. Teraz jej piosenki są takie typowo słitaśne, co nie bardzo mi się podoba. Ale z chęcią wracam do jej starych utworów.
Posłuchaj sobie piosenek z jej najnowszej płyty 😉 Nie jest to poziom 'Touch my body' 😛
izziestevens pisze😲.. i zżarło mój wpis o Mariah. Kiedyś słuchałam jej nałogowo, ale znudziła mi się. Teraz jej piosenki są takie typowo słitaśne, co nie bardzo mi się podoba. Ale z chęcią wracam do jej starych utworów.
Posłuchaj sobie piosenek z jej najnowszej płyty 😉 Nie jest to poziom 'Touch my body' 😛
Skoro tak mówisz, to wierzę na słowo i zaryzykuję. 🙂
Dzięki.
mlodykb pisze:izziestevens pisze😲.. i zżarło mój wpis o Mariah. Kiedyś słuchałam jej nałogowo, ale znudziła mi się. Teraz jej piosenki są takie typowo słitaśne, co nie bardzo mi się podoba. Ale z chęcią wracam do jej starych utworów.
Skoro tak mówisz, to wierzę na słowo i zaryzykuję. 🙂
Dzięki.
Nie ma za co 😉
Polecam szczególnie :
"Languishing" ,"Angels Cry","It's a Wrap" i "H.A.T.E.U." . Dobre kawałki.
Proszę niech mi ktoś powie jaka jest skala głosu Mariach od najniższego do najwyższego dźwięku bo (może się mylę) ale śmiem wątpić w 5 oktaw.
btw uwielbiam jej głos kiedy trzymała się z dala od falsetu, tzn 4, 5 pierwszych płyt.
Pozdrawiam
Nowe piosenki: kuqe 2115, Zalia, Akademia Pana Kleksa
Do naszej biblioteki właśnie dołączyły trzy elektryzujące nowości – emocjonalna opowieść o wytrwałości od kuqe 2115, subtelny i poruszający „Diament" Zalii oraz magiczna, odświeżona wersja „Na Wyspach Bergamutach" z nowej Akademii Pana Kleksa.