Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
pepper pisze:
jezu,bedziecie sie licytowac,kto ma ile oktaw?to jest nieistotne,wazne jest zeby cos ciekawego z tym glosem zrobic,a nie miec 7 oktaw i wyc bez sensu
Muzyka jest wszędzie, czy ją słyszysz?
robertas19 pisze:
a jeśli Twoim zdaniem (kart15) Celine Dion ma tylko 3,5 oktaw, to posłuchaj sobie tego i chyba ma więcej
Non omnis moriar.
![]()
Jestem nędzarzem, mam tylko swoje marzenia.
Non omnis moriar.
izziestevens pisze:
O.. i zżarło mój wpis o Mariah. Kiedyś słuchałam jej nałogowo, ale znudziła mi się. Teraz jej piosenki są takie typowo słitaśne, co nie bardzo mi się podoba. Ale z chęcią wracam do jej starych utworów.
"Oto jedno z tych najprostszych zdumień.."
mlodykb pisze:
izziestevens pisze.. i zżarło mój wpis o Mariah. Kiedyś słuchałam jej nałogowo, ale znudziła mi się. Teraz jej piosenki są takie typowo słitaśne, co nie bardzo mi się podoba. Ale z chęcią wracam do jej starych utworów.
Posłuchaj sobie piosenek z jej najnowszej płytyNie jest to poziom 'Touch my body'
Non omnis moriar.
izziestevens pisze:
mlodykb pisze:izziestevens pisze.. i zżarło mój wpis o Mariah. Kiedyś słuchałam jej nałogowo, ale znudziła mi się. Teraz jej piosenki są takie typowo słitaśne, co nie bardzo mi się podoba. Ale z chęcią wracam do jej starych utworów.
Posłuchaj sobie piosenek z jej najnowszej płytyNie jest to poziom 'Touch my body'
Skoro tak mówisz, to wierzę na słowo i zaryzykuję.![]()
Dzięki.
Michael296
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do katalogu iSing dodaliśmy 5 nowych piosenek, które możecie już zaśpiewać. Wśród nowości znajdziecie mroczny, nocny utwór MECNERA, emocjonalny powrót do solowej twórczości Igora Herbuta, taneczny i dynamiczny singiel Alexa Warrena, synth-popową propozycję Sabriny Carpenter z lekkim, żartobliwym klimatem oraz klasyczną, melancholijną balladę Haliny Frąckowiak.
Zobacz więcej