Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
KarT15
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
lukirybnik1988 pisze:
Hmmmm może i tak ale równie dobrze jak ona śpiewa zarówno Celine Dion jak i Whitney Houston🙂
KarT15
Well, it's a marvelous night for a moondance.... :)
http://www.youtube.com/user/kruszynka20a
Człowiek człowiekowi wilkiem
..:: Śpiewaj tak, jakby to miała być ostatnia piosenka jaką będzie Ci dane zaśpiewać ::..
Jestem nędzarzem, mam tylko swoje marzenia.
kart15 pisze:
lukirybnik1988 pisze:Hmmmm może i tak ale równie dobrze jak ona śpiewa zarówno Celine Dion jak i Whitney Houston🙂
Nie równie dobrze bo Mariah ma 5,5 oktawy , Celine 3,5 a Whitney 4 więc więcej do zaoferowania ma Mariah😉 Pozdrawiam😃
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
robertas19 pisze:
kart15 pisze:lukirybnik1988 pisze:Hmmmm może i tak ale równie dobrze jak ona śpiewa zarówno Celine Dion jak i Whitney Houston🙂
Nie równie dobrze bo Mariah ma 5,5 oktawy , Celine 3,5 a Whitney 4 więc więcej do zaoferowania ma Mariah😉 Pozdrawiam😃
No nie no zaraz nie wyrobię 😃 czy Ty wogóle słuchałeś kiedyś Celine Dion jak śpiewa na żywo bez playbacku???? Bo mi się zdaje, że chyba nie i jak Twoim zdaniem Celine Dion nie ma porządnego głosu i jest gorsza od Mariah to życzę WESOŁYCH ŚWIĄT TOBIE 😃
KarT15
"Głos ludzki to najpiękniejszy instrument na świecie."
-chyba jestem w raju
-raj ma wieksze cycki
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do naszej biblioteki właśnie dołączyły trzy elektryzujące nowości – emocjonalna opowieść o wytrwałości od kuqe 2115, subtelny i poruszający „Diament" Zalii oraz magiczna, odświeżona wersja „Na Wyspach Bergamutach" z nowej Akademii Pana Kleksa.
Zobacz więcej