Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
KarT15
![]()
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
lukirybnik1988 pisze:
Hmmmm może i tak ale równie dobrze jak ona śpiewa zarówno Celine Dion jak i Whitney Houston
KarT15
Well, it's a marvelous night for a moondance.... :)
http://www.youtube.com/user/kruszynka20a
Człowiek człowiekowi wilkiem
..:: Śpiewaj tak, jakby to miała być ostatnia piosenka jaką będzie Ci dane zaśpiewać ::..
Jestem nędzarzem, mam tylko swoje marzenia.
kart15 pisze:
lukirybnik1988 pisze:Hmmmm może i tak ale równie dobrze jak ona śpiewa zarówno Celine Dion jak i Whitney Houston
Nie równie dobrze bo Mariah ma 5,5 oktawy , Celine 3,5 a Whitney 4 więc więcej do zaoferowania ma MariahPozdrawiam
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
![]()
robertas19 pisze:
kart15 pisze:lukirybnik1988 pisze:Hmmmm może i tak ale równie dobrze jak ona śpiewa zarówno Celine Dion jak i Whitney Houston
Nie równie dobrze bo Mariah ma 5,5 oktawy , Celine 3,5 a Whitney 4 więc więcej do zaoferowania ma MariahPozdrawiam
No nie no zaraz nie wyrobięczy Ty wogóle słuchałeś kiedyś Celine Dion jak śpiewa na żywo bez playbacku???? Bo mi się zdaje, że chyba nie i jak Twoim zdaniem Celine Dion nie ma porządnego głosu i jest gorsza od Mariah to życzę WESOŁYCH ŚWIĄT TOBIE
KarT15
"Głos ludzki to najpiękniejszy instrument na świecie."
-chyba jestem w raju
-raj ma wieksze cycki
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do katalogu iSing dodaliśmy 6 nowych piosenek, które możecie już zaśpiewać. Wśród nowości znalazły się zarówno świeże, viralowe utwory znane z internetu, jak i klasyczny przebój polskiego rocka oraz tradycyjna pieśń biesiadna. Sprawdźcie nowości i nagrajcie swoją wersję 🎵
Zobacz więcej