Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
anitabednaruk pisze:
nieudana - moja śpi od 19 do 6 rano non stop (ew. z 1-2 przerwami na karmienie) a potem caly dzien przesypia łącznie może godzinę... wiec teoretycznie powinnam miec zapieprz... a jak widac nie mam
![]()
Justyś
Justyś
astraya pisze:
Ja nie rozumiem po co w ogóle te dziwne kłótnie czy pokazywanie kto ma ile czasu i w ogóle. Kobieta tylko po prosiła o pomoc w doborze piosenki a tu wszyscy ją mieszają z błotem i starają się jej uświadomić że nic nie potrafi. Wcale tak nie jest. To nie wokal świadczy o człowieku a jego charakter. Jeśli ta kobieta, która zapytała o piosenkę ma silny temperament i charakter to napewno da sobie radę podszkolić nieco głos. Co z tego, że piosenkarką nie będzie. Nie pytała was czy nią zostanie tylko czy ktoś mógłby jej podesłać jakąś ciekawą propozycję na piosenkę w podobnej barwie głosu.. Wciąż nie rozumiem dlaczego ludzie są tacy wredni i złośliwi. Współczuje rodzinie. A Pani, która pytała o piosenkę najbardziej współczuję, że wdała się w tak denną konwersację z ludźmi z tak płytkim poziomem intelekcji oraz żałosnej elokwencji a raczej jej braku.
(Mowa tu oczywiście nie o wszystkich)
![]()
justysia663778 pisze:
Tak mysle. Stwierdzilam ze ja nie musze wszystkiego wiedziec z kazdej dziedziny. niektoryz ogarniaja internet komputery i te sprawy a ja w swoim fachu. Ale nie wszyscy to rozumieja i wyzywajaW ten sposob doprowadzam sie do lez i nadal nic nie wiem. wiec nie ma sensu zakladac nowych tematow i pytac.
Justyś
anitabednaruk pisze:
Z tego co wiem, normalne dzieci przesypiają trochę więcej w ciągu dnia... więc... pytanie: skąd ja biorę czas na ising? skoro od 6 do 19 teoretycznie powinnam siedzieć w pieluchach?
Temat zamknięty 26 sierpnia 2012 o 14:11. Powód: Powielanie tematów, offtop.
Tym razem wśród nowości znajdziecie emocjonalny utwór Krzysztofa Zalewskiego „Lepiej już było”, energiczne „ARIGATO” EKIPY, romantyczne „Dwa dni” Bletki oraz popową piosenkę Damiano Davida „The First Time”. Do tego dochodzi kultowa „Wódka” zespołu Kult oraz nowa wersja podkładu do jednego z najbardziej znanych utworów w historii muzyki, czyli „Bohemian Rhapsody” zespołu Queen.
Zobacz więcej