Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
anitabednaruk pisze:
nieudana - moja śpi od 19 do 6 rano non stop (ew. z 1-2 przerwami na karmienie) a potem caly dzien przesypia łącznie może godzinę... wiec teoretycznie powinnam miec zapieprz... a jak widac nie mam 🙂
Justyś
Justyś
astraya pisze:
Ja nie rozumiem po co w ogóle te dziwne kłótnie czy pokazywanie kto ma ile czasu i w ogóle. Kobieta tylko po prosiła o pomoc w doborze piosenki a tu wszyscy ją mieszają z błotem i starają się jej uświadomić że nic nie potrafi. Wcale tak nie jest. To nie wokal świadczy o człowieku a jego charakter. Jeśli ta kobieta, która zapytała o piosenkę ma silny temperament i charakter to napewno da sobie radę podszkolić nieco głos. Co z tego, że piosenkarką nie będzie. Nie pytała was czy nią zostanie tylko czy ktoś mógłby jej podesłać jakąś ciekawą propozycję na piosenkę w podobnej barwie głosu.. Wciąż nie rozumiem dlaczego ludzie są tacy wredni i złośliwi. Współczuje rodzinie. A Pani, która pytała o piosenkę najbardziej współczuję, że wdała się w tak denną konwersację z ludźmi z tak płytkim poziomem intelekcji oraz żałosnej elokwencji a raczej jej braku.
(Mowa tu oczywiście nie o wszystkich)
justysia663778 pisze:
Tak mysle. Stwierdzilam ze ja nie musze wszystkiego wiedziec z kazdej dziedziny. niektoryz ogarniaja internet komputery i te sprawy a ja w swoim fachu. Ale nie wszyscy to rozumieja i wyzywaja 🙁 W ten sposob doprowadzam sie do lez i nadal nic nie wiem. wiec nie ma sensu zakladac nowych tematow i pytac.
Justyś
anitabednaruk pisze:
Z tego co wiem, normalne dzieci przesypiają trochę więcej w ciągu dnia... więc... pytanie: skąd ja biorę czas na ising? skoro od 6 do 19 teoretycznie powinnam siedzieć w pieluchach?
Temat zamknięty 26 sierpnia 2012 o 14:11. Powód: Powielanie tematów, offtop.
W tym tygodniu wśród nowości do zaśpiewania prezentujemy najnowszy singiel Teddy'ego Swimsa, emocjonalną piosenkę Lanberry oraz wspólny kawałek Margaret i Pezeta.
Zobacz więcej