Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
najsel pisze:
Ludzie! Nagrywajcie się jak chcecie! Ja tylko usiłowałem zasugerować, że jeśli ktoś decyduje się na nagrywanie swojego głosu, niech po prostu pokaże jak to robi! Proste! Jeśli ma odwagę się nagrywać, niech pokaże swoją twarz! Być anonimowym i pisać, co się każdemu podoba w dobie dzisiejszej technologii, to żadna sztuka! Sztuką jest pokazać kim naprawdę się Jest! Pozdrawiam!
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
Wszystko jedno jak, pragnę odkryć nieznane, rzucę życie swe na szalę lub na stos.
www.pajacyk.pl - nic nie kosztuje, a cieszy :)
najsel pisze:
Ludzie! Nagrywajcie się jak chcecie! Ja tylko usiłowałem zasugerować, że jeśli ktoś decyduje się na nagrywanie swojego głosu, niech po prostu pokaże jak to robi! Proste! Jeśli ma odwagę się nagrywać, niech pokaże swoją twarz! Być anonimowym i pisać, co się każdemu podoba w dobie dzisiejszej technologii, to żadna sztuka! Sztuką jest pokazać kim naprawdę się Jest! Pozdrawiam!
Sticks and stones may break my bones
But chains and whips excite me...
najsel pisze:
najsel pisze:
Witam Wszystkich użytkowników portalu iSing!
Odtwarzanie oraz nagrywanie piosenek ze slajdami jest krótkomówiąc "takie sobie" i nie pozwala tak naprawdę zobaczyć w jaki sposób druga osoba śpiewa, interpretuje oraz wykonuje daną piosenkę, nie wspominając już o emocjach z nią związanych.
Kto z Tarnowaa?
Temat zamknięty 26 sierpnia 2012 o 14:14. Powód: Temat wyczerpany.