Hmmmmmm...............od czego by tu zacząć....? Na wstępie.......TO NIE JEST ZLOT !
🙂)))))) To tylko wakacyjne spotkanie połączone z wypoczynkiem , plażowaniem i......
🙂)))))))))))))))))))))) ...........chyba
🙂))))))))))))
O samym Dziwnowie nie będę Wam tu pisać , bo możecie poczytać sobie w necie
🙂)))
Od siebie tylko dodam , że jeżdżę tam co roku i naprawdę nudzić się nie można. Co jest fajne , że to małe miasteczko , a nie ma takiego ścisku jak w Rewalu czy Pobierowie.....
🙂)))
O ośrodku mogę powiedzieć tyle , że byłam tam w zeszłym tygodniu "obadać teren" i jest w porządku
🙂))))
Luksusów tam raczej nie ma , ale podobno nie ważne gdzie - ważne z kim
🙂))))))
Domki są 5-osobowe , ale na łóżkach spokojnie wyśpią się 2 osoby ( tak jak w Poznaniu ) , więc i 8 osób się zmieści
🙂))
Oficjalna cena za domek to 185 zł( przy 5-ciu osobach) + 15zł za dodatkową osobę w domku , czyli wychodzi 28 zł/os. jeśli byłoby po 8 osób w domku. Sumując - za tydzień wyszłoby wówczas +/- 200zł.
ale myślę , że jak się juz konkretnie zbierzemy i będziemy wiedzieć ilu nas jest to i jakąś inną cenę postaram sie wynegocjować ( raczej na pewno )
🙂))))))))
Jest też zawsze możliwość rozbicia namiotu ( a studenci i uczniowie maja zniżkę ) , wtedy na pewno też wyjdzie tanio
🙂))))
Oprócz tego na osrodku jest sala tv , gdzie moznaby sobie jakieś karaoke urządzić.....ale spokojnie o tym bedziemy mysleć później
🙂))))
Dojazd........
Dla zmotoryzowanych to raczej nie problem....
🙂))))
Jesli pociągiem to najlepiej do Szczecina , a potem busikiem lub pks-em......do Dziwnowa
lub do Międzyzdroi pociągiem i potem busem/autobusem.........
Tu niestety każdy musi sobie połączenie sprawdzić indywidualnie.
Ja mam namiary na dwie firmy przewozowe na trasie Szczecin-Dziwnów , więc gdyby się jakaś grupa zebrała , może wzięliby dodatkowy kurs........a jak nie to chociaż możnaby było sobie zarezerwować miejsce.......
Z Międzyzdroi w kierunku Dziwnowa jeździ bodajże EMILBUS , więc też można poszukać coś w sieci....
Ale sie rozpisałam
🙂)))) Jak ktoś ma jakieś pytania , to pytać !!!!!
🙂))))))))))