Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
salo85 pisze:
TAK
Jest to taki termin, że bardzo chętnie, ale ten czas spędzę bardziej na sportowo, niż alkoholowo🙂 Mam nadzieję, że się ktoś dołączy (bieganie, pływanie i inne wygibasy). Zrobię sobie mały obóz rekreacyjny.
Jednak nie myślcie sobie, że będę się bronił przed ogniskami i atrakcjami tego typu. Co to, to nie🙂
http://komar106.wrzuta.pl/
veronka16 pisze:
Oj Kaspo , nie przesadzaj....🙂))) Jazda pociągiem to tylko jakies 13 godzin
🙂)))))))))))
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
MuZyKa NaSzYm ŻyCiEm !:)))
salo85 pisze:
TAK
Jest to taki termin, że bardzo chętnie, ale ten czas spędzę bardziej na sportowo, niż alkoholowo🙂 Mam nadzieję, że się ktoś dołączy (bieganie, pływanie i inne wygibasy). Zrobię sobie mały obóz rekreacyjny.
Jednak nie myślcie sobie, że będę się bronił przed ogniskami i atrakcjami tego typu. Co to, to nie🙂
a kto umarł, ten nie żyje!
"you are a very bad fish, a very, very, bad, bad fish, fisha"
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
W tym tygodniu do katalogu iSing dołączyło 5 utworów pełnych emocji i różnorodnych brzmień! Poruszająca interpretacja poezji, viralowy hit TikToka, folk w nowoczesnym wydaniu, ballada o rozstaniu i kultowy przebój, który niezmiennie porywa do tańca. 🎤🎶
Zobacz więcej