Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
lukaszseminara pisze:
Kurcze mieliście mnie zaatakować.. 🙁
nie wszystko złoto co się świeci...
robertas19 pisze:
A co jest w wyglądzie tych dziewczyn na zdjęciu odpychające???? Bo juz nie rozumiem toku myślenia Polaków, najlepiej to grzecznie chodzić w garniturku co niedzielę do Kościoła i byłoby gites, nie?
robertas19 pisze:
A co jest w wyglądzie tych dziewczyn na zdjęciu odpychające???? Bo juz nie rozumiem toku myślenia Polaków, najlepiej to grzecznie chodzić w garniturku co niedzielę do Kościoła i byłoby gites, nie?
Sticks and stones may break my bones
But chains and whips excite me...
Edytowano 9 maja 2011 o 19:50.
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
888888 pisze:
lukaszseminara pisze:Kurcze mieliście mnie zaatakować.. 🙁
ok
Lukasz, Ty............
Ty.......................
Wez Ty lepiej.......
kurde!
ragazzo occhi cielo.
stargirl pisze:
Drogi Robi😃
Gdyby każde dziewczyny emo wyglądały tak jak te, które przedstawiłeś na zdjęciu to sama przeszłabym na tę subkulturę;]
robertas19 pisze:
Odpowiedz mi na pytanie. Czy lepiej jest dziecku zakazywać lub czy lepiej jest pozwalać i wtedy byśmy wiedzieli co robi, a jakby się przeliczyło to przynajmniej nauczyłoby się na swych błędach 🙂
lukaszseminara pisze:
888888 pisze:lukaszseminara pisze:Kurcze mieliście mnie zaatakować.. 🙁
ok
Lukasz, Ty............
Ty.......................
Wez Ty lepiej.......
kurde!
yyy.. aha.. słabo Ci idzie.
robertas19 pisze:
Oj moja droga, w obecnych czasach bardzo trudno upilnować dzieci 🙂
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
W tym tygodniu prezentujemy aż 5 nowości świątecznych, a wśród nich m.in. ponadczasowe przeboje takie jak „Feliz Navidad" i „It's Beginning To Look A Lot Like Christmas”.
Zobacz więcej