Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
888888 pisze:
donhuan pisze:fisher, co to za film , bo mam ochotę go obejrzeć😃D
nom strasznie wymowny i dlugi😃
donhuan pisze:
888888 pisze:donhuan pisze:fisher, co to za film , bo mam ochotę go obejrzeć😃D
nom strasznie wymowny i dlugi😃
"niechaj narodowie wżdy postronni znają iż Polacy nie gęsi i swój język mają"
nie wszystko złoto co się świeci...
jessi1 pisze:
Nie wiem dlaczego tym wszystkim ludziom podobają się obrazki z googli emo?! Co to jakaś nowa moda!? A wy co o tym myślicie!?
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
robertas19 pisze:
jessi1 pisze:Nie wiem dlaczego tym wszystkim ludziom podobają się obrazki z googli emo?! Co to jakaś nowa moda!? A wy co o tym myślicie!?
Każdy wybrał sobie swój styl, którym będzie podążał, więc nie rozumiem Twojego zdziwienia, gdyż świat byłby nudny jakby wszyscy wyglądali by tak samo, więc jak dla mnie taka subkultura również może mieć swój byt 🙂
nieudana pisze:
Ja nie rozumiem po co w taki durny temat mieszać Jezusa...
Może mi to ktoś wytłumaczyć?
888888 pisze:
wśród dzieci???????? Nie sądzisz, że to za wcześnie na taki wygląd?
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
robertas19 pisze:
888888 pisze:
wśród dzieci???????? Nie sądzisz, że to za wcześnie na taki wygląd?
Nie sądze, że za wcześnie, jak dla mnie to nie przeszkadza mi to, że nawet dzieci chcą zasmakować tego stylu, ja przynajmniej rygorystyczny nie jestem 🙂
Edytowano 9 maja 2011 o 19:40.
lukaszseminara pisze:
Jezus nie istnieje.
robertas19 pisze:
Nie mam, bo jak na razie mam inny cel zyciowy, ale na razie zdania nie zmieniam, są też łagodne wsytępowania subkultiury emo 🙂
Ja tutaj nic złego nie widzę, a Wy tylko te bardziej drastyczne wizje pokazujecie 🙂
ragazzo occhi cielo.
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
W tym tygodniu prezentujemy aż 5 nowości świątecznych, a wśród nich m.in. ponadczasowe przeboje takie jak „Feliz Navidad" i „It's Beginning To Look A Lot Like Christmas”.
Zobacz więcej