Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
podobno wyładnieję w kosmosie...
Naiwność ludzka nie zna granic bez wątpienia przekracza wszystkie granice :)
Kacpersky551 ®
february pisze:
Utwór "Ostatnia łza" opowiada o tym, że Aga nie będzie już się oglądała za siebie, zmienia się i wie, że nie każdy będzie akceptował ja taką jaka jest teraz. Zmiana dotyczy jej samej jak i muzyki jaką tworzy. To jej prawdziwa twarz i jest z tego zadowolona
"Chce już kochać, chcę się śmiać"
"Najwyższy czas pokazać twarz, czy zaufasz takiej mnie?"
"Może zmieniam się nie tak jakbyś chciał, tamtej dawnej mnie już nie będziesz miał"
"Odpuszczam sobie wszystkie winy"
"Pozwalam zostać Ci kim zechcesz, dlatego Ty też pozwól mi"
Zresztą Agnieszka udzielała teraz wielokrotnie wywiadów co do jej nowego stylu. Jest autentyczna w tym co robi, jej zachowanie nie uległo zmianie. Nie poddała się komercji, a po prostu poszła w inną stronę. Jak sama powiedziała, nie ma zamiaru drzeć gardła i udawać buntowniczkę w tym wieku bo to by do niej teraz nie pasowało i nie była by dopiero wtedy autentyczna w tym co robi.
Płytę uważam za świetną, krótką, ale swietnie wyprodukowaną. I na pewno zagości na mojej pulce 🙂 Wolę taką Agę niż wydzierającą ryja. Jasne, że kocham utwory typu "Wszystko to co ja", Niekochana", 'Winna", "Niczyja", "Zmysłowa" czy "Niekochana" albo "Załóż Róż", ale kocham też nowy styl. Inne utwory to bardziej rock-electro z elementami popu 😉
"Błogosławieni, którzy nie mając nic do powiedzenia, trzymają język za zębami."
Oscar Wilde
Nawet najdłuższe spotkanie kończy się rozstaniem .
,,Czasami wolę być zupełnie sam
Niezdarnie tańczyć na granicy zła
I nawet stoczyć się na samo dno
Czasami wolę to niż czułość waszych obcych rąk,,
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
W naszym katalogu pojawiły się kolejne muzyczne perełki. Dwie z nich – „Leń” w wykonaniu Czesława Mozila oraz dynamiczne „Życie tak jak w bajce” od Paliona – pochodzą ze ścieżki dźwiękowej filmu „Kleks i Wynalazek Filipa Golarza”. Do tego zestawu dołącza
Zobacz więcej