1 października 2009 o 13:32
Zgłoś do moderacji
Dwie godziny temu miała miejsce w radiu RMF FM premiera pierwszego singla z jej najnowszej płyty, które ukaże się w październiku. Jestem w wielkim szoku po tejże premierze, gdyż Chylińska kompletnie zmieniła klimat. Generalnie utwór jest całkiem przyjemny dla ucha i nawet dobry, patrząc na realia polskiej sceny muzycznej, ale trochę śmierdzi Gosiami Andrzejewicz i innymi supergwiazdkami, według mnie oczywiście, ale jakoś bardziej do niej pasowały mi ostre, dynamiczne kawałki, gdzie usłyszeć mogliśmy wulgaryzmy, prosty, ale ciekawy przekaz, chrypę i przekonanie
🙂
Jak Wam się podoba odmiana pani Chylińskiej?
Posłuchaj nowego singla.
Edytowano 1 października 2009 o 13:37.
robertas19 mężczyzna, 35
Piła (woj. wielkopolskie)
Nagrań: 12, Postów: 6728
1 października 2009 o 13:35
Zgłoś do moderacji
no wiesz Wojtek już w Mam Talent można było zauważyć, że Agnieszka Chylińska zmieniła się nie do poznania. A płyta muszę powiedzieć, że będzie ciekawa, bo i to nagranie jest jak mówiłeś przyjemne dla ucha
😃D
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
1 października 2009 o 13:44
Zgłoś do moderacji
Mi się nie podoba. Takich kawałków jest teraz pełno. Aż mi się wymiotować
😊 chce kiedy słyszę kolejny tego typu. Ale oczywiście to kwestia gustu. Każdy ma prawo odbierać inaczej dany utwór. Nie jestem jakąś szczególną fanką Chylińskiej, ale zdecydowanie wolę ją w dawnym wydaniu
😉
whisper kobieta, 35
Olsztyn
Nagrań: 107, Postów: 9531
1 października 2009 o 13:50
Zgłoś do moderacji
zgadzam się z blableblu... stanowczo wolę "starą" Agnieszkę...
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
1 października 2009 o 14:09
Zgłoś do moderacji
Beznadziejna ta piosenka
zgadzam się również z wami że wolę star a Age
Think over 3 times before you will tell something or write...I already convinced sie about this...
rockann27 kobieta, 42
Goczałkowice- Zdrój
Nagrań: 115, Postów: 591
1 października 2009 o 14:10
Zgłoś do moderacji
niebieskooki pisze:
Beznadziejna ta piosenkazgadzam się również z wami że wolę star a Age
popieram!
1 października 2009 o 14:34
Zgłoś do moderacji
juz lepszy jest nowy singiel mandaryny niz to cos....
😃
ragazzo occhi cielo.
adzia523 kobieta
Wa-wa
Nagrań: 125, Postów: 100
1 października 2009 o 15:17
Zgłoś do moderacji
nieeee... zatkało mnie ...że przeszła metamorfoze to widać ..ale aż taką ?? ten "jej" utwór to następny muzopodobny wurób USA .. wolałam ją za dawnych czasów
adzia523
1 października 2009 o 17:14
Zgłoś do moderacji
A mi się akurat podoba przemiana Agnieszki Chylińskiej
🙂 Niewątpliwie lepiej wygląda. Lubię jej poprzednie piosenki nagrywane z zespołem O.N.A, ale ten utwór również przypadł mi do gustu.
Konto usunięte
1 października 2009 o 17:30
Zgłoś do moderacji
lukaszseminara pisze:
juz lepszy jest nowy singiel mandaryny niz to cos.... 😃
lepiej bym tego nie ujęła
😃
vivreen kobieta, 34
Częstochowa
Nagrań: 745, Postów: 460
1 października 2009 o 17:52
Zgłoś do moderacji
..hm... większosc krytykuje..a guzik. Chylińska przynajmniej ma głos i potrafi spiewac. błagam nie porównywac jej do beztaleńcia takiego jak Mandaryna. jak na nowy styl daje rade. choc szkoda mi jej "przeszłego" typu muzyki
🙂 widac ze na kase leci tym razem
😃 skonczyl się młodzieńczy bunt...zaczeła się praca masowa
😃..
😃
..:: Śpiewaj tak, jakby to miała być ostatnia piosenka jaką będzie Ci dane zaśpiewać ::..
1 października 2009 o 18:06
Zgłoś do moderacji
Posłuchałam i.. Jestemw głębokim szoku. Niedawno sama spiewała : ' Załóż róż, bedzie pięknie(...)Pokaż biust będzie łatwiej(...)Nagraj pop, bedzie szybciej, nagraj pop, bedzie modnie(...)' Sprzedała się, i już. Ta piosenka to zwyczajny szajs, sory Aga, dałaś d..y
🙁
anetka1717 kobieta, 32
Warszawa
Nagrań: 61, Postów: 3814
1 października 2009 o 18:12
Zgłoś do moderacji
Kurczę.Gdzie tam jest prawdziwa muzyka? Same bity...
`ironia lubi nas i ciągnie w dół
kolobolo1 kobieta
Aarhus | Dania
Nagrań: 65, Postów: 745
1 października 2009 o 18:33
Zgłoś do moderacji
Hmm ja szczerze móiac tez wole ,,starą ,,Agnieszke Ta jej nowa piosenka, to zwyczajny nowy komercyjny utwor...jakich teraz od groma i ciut ciut...za miesac wszyscy o tym zapomną...
,Jezeli Człowiek jest gotów zaryzykowac... widok z drugiej strony zapiera dech w piersiach,,