30 września 2009 o 21:29
Zgłoś do moderacji
Nie bo ja lubie placki a placki mnie nie, ale Ty pewnie tego nigdy nie zrozumiesz.... Ja nie potrzebuje wyżalać swoich smutów na forum, tak jak to robią niektórzy...
Proponuje nie robić z tego tematu śmietnika, bo nie o tym jest rozmowa więc wróćmy do tematu.
bocin mężczyzna, 35
Łódź Heliska
Nagrań: 15, Postów: 5446
30 września 2009 o 21:35
Zgłoś do moderacji
lubieplacki pisze:
Nie bo ja lubie placki a placki mnie nie, ale Ty pewnie tego nigdy nie zrozumiesz.... Ja nie potrzebuje wyżalać swoich smutów na forum, tak jak to robią niektórzy...
Proponuje nie robić z tego tematu śmietnika, bo nie o tym jest rozmowa więc wróćmy do tematu.
Masz przeprosić Odd! Szybko!
odd kobieta, 32
Nagrań: 1, Postów: 1939
30 września 2009 o 21:36
Zgłoś do moderacji
Panie Davidzie z mego zacnego rocznika, czy możemy przenieść naszą dyskusję tutaj? ;>
Pytasz: "co robię?"
Robisz śmietnik. ;( Ponadto rzucasz się na Nas jak byk na czerwoną płachtę. Tu trzeba być miłym i życzliwym, a nie tak..
Panie Placku. Ja tu tylko sprzatam. ;]
bocin mężczyzna, 35
Łódź Heliska
30 września 2009 o 21:43
Zgłoś do moderacji
lubieplacki pisze:
bocin pisze:Masz przeprosić Odd! Szybko!
Mam prawo do własnego zdania, jeżeli to miała być ironia to Ci niezbyt wyszło.
Jakbym zaczął sypać ironią to musiałbyś zostać nadzieniem do swoich placków
😕
Jeśli napiszę, że jesteś... moim zdaniem... głupim ***em, to też wtedy mam prawo do wyrażania własnego zdania?
🙁(
30 września 2009 o 21:43
Zgłoś do moderacji
odd, chyba nie dorosłaś jeszcze do tego typu rozmów niestety. Traktujesz tą rozmowę jak pogawędkę ze wszystkimi. Mimo że jestem tu od niedawna przez takie dzieci nie chce mi się w ogóle tu wracać. Powinnaś zakończyć swoją rozmowę na 1 poście.
Edit.
Coście się ludzie mojego nicka tak uczepili? Czy Wy jesteście ślepi? To tylko nick i w żadnej sposób nie określa mojej osoby tylko mnie z nią identyfikuje. Bocin, również zastanów się co piszesz bo widzę że Ty również masz jakieś problemy z swoją osobą.
30 września 2009 o 21:48
Zgłoś do moderacji
Kolego ile Ty masz lat? Że mówisz do Marysi "dziecko".
30 września 2009 o 21:49
Zgłoś do moderacji
odd pisze:
Placek to chyba Ty masz problem. W każdym razie teraz na pewno będziesz miał. Jak przesrałeś sobie szanse u Nas, to nikt już Cię nie polubi. 😛
Nie musicie mnie lubić, nie przyszedłem tu szukać przyjaciół lecz porozmawiać na różne tematy o muzyce, ale jednak widzę że poziom tego forum, a raczej ich użytkowników jest niższy niż się spodziewałem.
Proponowałbym zakończyć tą konwersacje bo i tak do niczego to nie prowadzi.
Edytowano 30 września 2009 o 21:50.
bocin mężczyzna, 35
Łódź Heliska
30 września 2009 o 21:50
Zgłoś do moderacji
Oczywiście, że mam problemy ze sobą
🙂
Nie znam nikogo, kto by ich nie miał.
Chciałem delikatnie dać Ci do zrozumienia, że nie dokończyłeś swojej wcześniejszej wypowiedzi.
"Mam prawo do własnego zdania" - pozwolę sobie ją uzupełnić. Masz prawo do własnego zdania, jeśli nie obraża ono innych i jest zgodne z przyjętymi normami.
A teraz... przeproś Odd.
david92 mężczyzna, 32
Koło Wrocławia
Nagrań: 24, Postów: 340
30 września 2009 o 21:55
Zgłoś do moderacji
ehhh. ... to ja powiem tak, naprawdę myślę że te kłótnie nie są tutaj potrzebne, założyłem temat bo chciałem zapytac innych o zdanie, z przykrością stwierdzam że nie widzę tutaj kultury osobistej i połowy forumowiczów którzy się tutaj udzielili, więc powiem tak jeżeli chcecie to można zlikwidować ten temat, mogliście napisać na początku żebym go usunąć to bym nad tym popracował naprawdę przykro mi z tego powodu że wszyscy myślą tylko o sobie i sa tak wrogo nastawieni do innych życzę wam żeby wszystko wam się układało jak wam jest z tym dobrze...
yyyy.....mleko :)