Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
Sticks and stones may break my bones
But chains and whips excite me...
verin pisze:
dobrze nie linczujmy chłopaka🙂 proponuję dać mu miesiąc na ogarnięcie czegos
🙂 wtedy i on i my lepiej będziemy przygotowani do jakichkolwiek rozmów
🙂 jeśli nic z tego nie wyjdzie to zostanie jeszcze dużo czasu by pomyśleć o zorganizowaniu czegoś innego np. pomysłu zlotu nad morzem. więc na razie dajmy toczyć się zdarzeniom bez większej ingerencji i linczowania ludzi
😛
Nemo est casu bonus
salo85 pisze:
Przy polewkach od komara nie dałoby się zginąć.
Jeśli założyciel jest dobrym organizatorem to z pewnością (oby w jak największej mierze) pomoże przy realizacji IV nieoficjalnego, a być może I oficjalnego zlotu. Do tej pory organizatorzy byli na 6 więc im ufamy🙂
A co do spotkania w stolicy i karaoke w C66 chętnie ponownie podejmę się "organizacji"🙂
Tylko rzeczywiście dajmy przetrzeć się świeżym jeszcze emocjom🙂 Są nie do opisania
🙂
salo85 pisze:
A co do spotkania w stolicy i karaoke w C66 chętnie ponownie podejmę się "organizacji"🙂
Nemo est casu bonus
bojka pisze:
Salo ja licze na kolejny dluzszy spacer...🙂
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
salo85 pisze:
bojka pisze:Salo ja licze na kolejny dluzszy spacer...🙂
Spoko. Obyśmy byli w lepszym stanie na dłuższy maraton😃
A co do C66 to zajmowałem się bodajże wrześniowym, a nad lutowym pieczę trzymał Bartek.
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
W tym tygodniu do katalogu iSing dołączyło 5 utworów pełnych emocji i różnorodnych brzmień! Poruszająca interpretacja poezji, viralowy hit TikToka, folk w nowoczesnym wydaniu, ballada o rozstaniu i kultowy przebój, który niezmiennie porywa do tańca. 🎤🎶
Zobacz więcej