Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
jolka00012 pisze:
prosze o bliskie miescowosci bo pochodze z podkarpacia a glownie z rzeszowa pomyscie o tym bo troche ludzi jest z tego województwa
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
verin pisze:
Ludzie spokojnie nie bijmy się o to kto zorganizuję kolejny zlot🙂 ten był naprawde cudowny a z doświadczenia już wiem , że głównie na pomysłach się kończy jesli nie znajdzie się ktoś z werwą ikrą i nie pozapina wszystkiego do końca ,
🙂 radzę nie rzucać się od razu na głęboką wodę i Macieju nie zakładać wątku o propozycji kolejnego zlotu jeśli tak naprawdę żadnej propozycji nam nie wysuwasz tylko piszesz o ewentualności
🙂 pozdrawiam
[..] szukamy nowych dróg w ten gorszy czas..
zabrakło wiary nam i siły w nas
pod lepszym niebem odnajdziemy się [..] ♫♪
Wszystko jedno jak, pragnę odkryć nieznane, rzucę życie swe na szalę lub na stos.
www.pajacyk.pl - nic nie kosztuje, a cieszy :)
bartekmiszk pisze:
verin pisze:Ludzie spokojnie nie bijmy się o to kto zorganizuję kolejny zlot🙂 ten był naprawde cudowny a z doświadczenia już wiem , że głównie na pomysłach się kończy jesli nie znajdzie się ktoś z werwą ikrą i nie pozapina wszystkiego do końca ,
🙂 radzę nie rzucać się od razu na głęboką wodę i Macieju nie zakładać wątku o propozycji kolejnego zlotu jeśli tak naprawdę żadnej propozycji nam nie wysuwasz tylko piszesz o ewentualności
🙂 pozdrawiam
polać jej!😉))
maciej6894 pisze:
Droga koleżanko, mam o tym jakiekolwiek pojęcie, organizuję koncerty charytatywne z udziałem gwiazd, także ja odsyłam do Boga😃
A ten zlot i tak zostanie doprowadzony do końca, więc pozdrawiam🙂
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Nowe piosenki – Justyna Steczkowska w „GAJA” zachwyca mistycznym brzmieniem. IGO w „Wiatr” przypomina o sile zmian i odwadze. Kuban i Mrozu w „Zanim spadnie deszcz” opowiadają o przemijaniu. A do tego kultowe „99 Luftballons” Neny – hit, który podbił świat! ud83cudfa4u2728
Zobacz więcej