robertas19 mężczyzna, 35
Piła (woj. wielkopolskie)
Nagrań: 12, Postów: 6728
25 września 2009 o 22:48
Zgłoś do moderacji
annbi pisze:
oj sa takie gwiazdki, a najgorsze że nie potrafią przyjąc krytyki i sa strasznie oburzone ... no cóż
No, a wiesz ta użytkowniczka Zapendowska ma bardzo trafne uwagi do nagrań, ale niestety większości się to nie podoba, bo ja tutaj ludzi nie rozumiem, bo jak ktoś postawi 1 bez komentarza, to później chcą żeby właśnie ta osoba skomentowała to nagranie ( i ja też do takich osób należę, ale krytykę przyjmuję zawsze ), ale jeżeli ktoś skomentuje właśnie i jeszcze na dodatek krytykując, to wtedy jest też wielkie oburzenie.
Więc ja się pytam jak tutaj komu dogodzić???
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
robertas19 mężczyzna, 35
Piła (woj. wielkopolskie)
Nagrań: 12, Postów: 6728
25 września 2009 o 22:55
Zgłoś do moderacji
no można można
🙂 bo ponoć to tak i tak nie przeszło
🙂
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
annbi kobieta, 34
Nagrań: 44, Postów: 17
25 września 2009 o 22:58
Zgłoś do moderacji
dogodzić sie nie dogodzi, bo każdy ma inne oczekiwania ...
mruq mężczyzna, 32
Wrocław
Nagrań: 10, Postów: 1045
25 września 2009 o 23:36
Zgłoś do moderacji
Jednemu dogodzisz, to bedzie zle dla innego, jednego zkrytykujesz - bedzie zly i jeszcze dostaniesz od niego za prawde.
Wniosek jest na prawdę prosty = dogodz sobie sam/a xD
bocin mężczyzna, 35
Łódź Heliska
Nagrań: 15, Postów: 5446
25 września 2009 o 23:50
Zgłoś do moderacji
Dlatego proponuję złożyć apelację o możliwość wyłączenia ocen przy swoich nagraniach, w ten sposób, aby użytkownicy mogli dodawać jedynie komentarz. Tak jak jest to w przypadku nagrań konkursowych. Wtedy nikt nie da anonimowej jedynki.
pawel2 mężczyzna, 43
Pisarzowice
Nagrań: 335, Postów: 55
1 października 2009 o 00:38
Zgłoś do moderacji
bocin pisze:
Dlatego proponuję złożyć apelację o możliwość wyłączenia ocen przy swoich nagraniach, w ten sposób, aby użytkownicy mogli dodawać jedynie komentarz. Tak jak jest to w przypadku nagrań konkursowych. Wtedy nikt nie da anonimowej jedynki.
Zgadzam sie z toba.Oceny wystawiaja nauczyciele w szkolach.A tu kazdy moglby tylko dodac komentarzyk, i tyle.
pawel2 mężczyzna, 43
Pisarzowice
Nagrań: 335, Postów: 55
1 października 2009 o 00:49
Zgłoś do moderacji
annbi pisze:
Nie rozumiem dlaczego niektórzy tak ostro reaguja na krytyke, każdy może wyrazić swoją opinię na temat nagrania danej osoby. Każde uwagi trzeba brac pod uwagę, bo tak jak mówi robertas19 mogą one nam pomóc wychwycic błedy których my nie słyszymy. Inną sprawa jest wstawianie 1 z chamstwa.
Popieram.Siedze od paru dni na forum i w kazdej sprawie Robertas 19 ma racje.To madry facet i mowi do rzeczy i na temat.Jest otwartym czlowiekiem i milo mi sie czyta jego wypowiedzi
nila kobieta, 25
Zielona Góra
Nagrań: 7, Postów: 64
7 października 2009 o 17:48
Zgłoś do moderacji
O mnie chodzi ? Mikrofon mi się popsuł.
"Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą"