robertas19 mężczyzna, 35
Piła (woj. wielkopolskie)
Nagrań: 12, Postów: 6728
2 kwietnia 2011 o 10:40
Zgłoś do moderacji
marysienka24111986 pisze:
witam obrazanie?
dzis w dd tvn jeden gosciu sie wypowiadal ze za obraźliwe komentarze mozna zlozyc sprawe w sadzie o znieslawienie ...
wiec uwazajcie co klikacie i komu 🙂
z drugiej strony jest wolnosc slowa ale sa granice ktorych nie wolno przekraczac🙂
Ale tylko wtedy, warto zakładać sprawę w sądzie, gdy wspomniane zniesławienie karygodnie jest rażące i przekracza wszystkie dopuszczalne normy współżycia w społeczeństwie
🙂
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
2 kwietnia 2011 o 11:11
Zgłoś do moderacji
Na dobrą sprawę do sądu można iść z każdą pierdołą jak ma się czas : ) Tylko po co? Z połowy takich spraw nic nie wynika.
Justyś
robertas19 mężczyzna, 35
3 czerwca 2011 o 00:48
Zgłoś do moderacji
Tak sobie myślę, czy wolno obrażać innych, zwłaszcza nowych użytkowników tego portalu, którzy próbują w jakiś sposób z Nami integrować się na iSingu? A podobno regulamin serwisu tego zabrania, przytoczę fragment:
§ 6, pkt 1. Użytkownik nie może korzystać z usług Serwisu:
d)w sposób godzący w integralność i destabilizację Serwisu.
§ 6, pkt 2. W przypadku naruszenia chociażby jednej z zasad korzystania z Serwisu, jak również w przypadku uznania, iż Użytkownik działa w inny sposób ze szkodą dla Serwisu lub innych Użytkowników, tudzież w inny sposób narusza postanowienia niniejszego Regulaminu, Administrator jest uprawniony do zablokowania Konta Użytkownika dopuszczającego się takich działań. Blokada Konta w powyższych sytuacjach jest równoznaczna z rozwiązaniem umowy o świadczenie usług.
Regulamin forum również przytacza słowa związane z tym tematem:
2.Nie wolno używać wulgaryzmów oraz obrażać i wyśmiewać innych użytkowników.
Wszystkie wypowiedzi naruszające powyższy regulamin będą usuwane lub modyfikowane przez moderatorów. Za nagminne nieprzestrzeganie regulaminu czasowo blokowana będzie możliwość wypowiadania się na forum.
I tutaj właśnie znajduję się błędne koło
🙂
Edytowano 3 czerwca 2011 o 01:09.
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
Konto usunięte
3 czerwca 2011 o 00:52
Zgłoś do moderacji
Szkoda, że na świecie nie może panować pokój absolutny :<
nieudana mężczyzna, 33
Skąd mam wiedzieć?
Nagrań: 63, Postów: 3351
3 czerwca 2011 o 01:02
Zgłoś do moderacji
robertas19 pisze:
Tak sobie myślę, czy wolno obrażać innych, zwłaszcza nowych użytkowników tego portalu, którzy próbują w jakiś sposób z Nami współżyć na iSingu?
Eeee... Czy Ty Robiercie współżyjesz z kimś na ising?;> nie żebym była wścibska czy coś... ale tak z ciekawości pytam.
🙂
robertas19 mężczyzna, 35
3 czerwca 2011 o 01:09
Zgłoś do moderacji
Hahaha, znaczy się integracja międzyludzka, już poprawiam xD
nieudana mężczyzna, 33
Skąd mam wiedzieć?
3 czerwca 2011 o 01:59
Zgłoś do moderacji
croc pisze:
To się nazywa cyberseks.
tak?
😃
a to może ktoś chętny?
😃
Konto usunięte
3 czerwca 2011 o 02:09
Zgłoś do moderacji
Bardzo chętnie. Mam duży monitor, więc będzie fajnie %)
nieudana mężczyzna, 33
Skąd mam wiedzieć?
sajgonka kobieta, 34
Kraków
Nagrań: 55, Postów: 2231
3 czerwca 2011 o 10:28
Zgłoś do moderacji
:o co tu sie wyprawia ;>
i to beze mnie!
😛
1. kebab jest dobry na wszystko.
2. lubię majonez.
3. zbieram zakrętki.
robertas19 mężczyzna, 35
3 czerwca 2011 o 21:27
Zgłoś do moderacji
Chodziło mi bardziej o forum, jak i o komentarze pod profilami
🙂