Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
izziestevens pisze:
kati26 pisze:z czego się orientuje to jest mała gówniara która postradała zmysły dla mnie albo jest po prostu żle wychowana nie wiem i tu już nie chodzi w jaki sposób wiem że to jest portal dla wszystkich ale bez jaj i nie tylko mnie obraża ale pisze głupie komentarze do wielu innych ja niestety nie mam jej w znajomych i nawet nie chcem.
Wymagasz od drugiej osoby kultury, a sama obrażasz daną użytkowniczkę.
Bądź bardziej konsekwentna, jeśli już chcesz zaśmiecać forum takimi wątkami.
Jak już stargirl powiedziała, wystarczy dodać tę osobę do czarnej listy. Opcję tę znajdziesz u niej na profilu po prawej stronie, pod tagami. I problem będziesz miała z głowy, a pozostałym obrażonym przez tę dziewczynę poradź to samo, albo olej. Może im to nie przeszkadza.
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
Sticks and stones may break my bones
But chains and whips excite me...
Justyś
Nic nie zdarza się dwa razy,
miłość już mi się nie zdarzy...
Bo ją MAM :)
womeninlove pisze:
Bocin... musisz wiedzieć,że osoby cierpiące na dysleksję znają podstawowe reguły ortograficzne ale nie potrafią wykorzystać ich w praktyce. A tak w ogóle to nie wiem z jakiej paki ruszacie temat ortografii, skoro nie macie nic konstruktywnego do powiedzenia w temacie, o którym mowa to siedźcie cicho. Przez takie dywagacje, czy problemy można dostać na głowę, a tak poza tym to przez zwrócenie uwagi komuś jak coś powinien pisać nie zmądrzejecie. Jak to się mówi "mowa jest srebrem, a milczenie złotem" i chyba w takich sytuacjach należy odnieść się do tego powiedzonka i wypowiadać się na dany temat , o który Was proszą.
wisienka29 pisze:
problem został wyjaśniony w drugim poście, cała dalsza dyskusja nie wniosła żadnych pozytywnych rozwiązań - ja temat bym zamknęła;D
nieudana pisze:
A możesz wytłumaczyć mi, jak dostaje się na głowę?;(
Bo chyba nie rozumiem.. A myślę, że mogłoby być ciekawie..;>
Edytowano 31 marca 2011 o 17:37.
bocin pisze:
nieudana pisze:A możesz wytłumaczyć mi, jak dostaje się na głowę?;(
Bo chyba nie rozumiem.. A myślę, że mogłoby być ciekawie..;>
Ja mogę. 🙂
O tak:
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
W tym tygodniu prezentujemy aż 5 nowości świątecznych, a wśród nich m.in. ponadczasowe przeboje takie jak „Feliz Navidad" i „It's Beginning To Look A Lot Like Christmas”.
Zobacz więcej