Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
Ta piosenka jest dostępna wyłącznie w sklepie na iSing
izziestevens pisze:
kati26 pisze:z czego się orientuje to jest mała gówniara która postradała zmysły dla mnie albo jest po prostu żle wychowana nie wiem i tu już nie chodzi w jaki sposób wiem że to jest portal dla wszystkich ale bez jaj i nie tylko mnie obraża ale pisze głupie komentarze do wielu innych ja niestety nie mam jej w znajomych i nawet nie chcem.
Wymagasz od drugiej osoby kultury, a sama obrażasz daną użytkowniczkę.
Bądź bardziej konsekwentna, jeśli już chcesz zaśmiecać forum takimi wątkami.
Jak już stargirl powiedziała, wystarczy dodać tę osobę do czarnej listy. Opcję tę znajdziesz u niej na profilu po prawej stronie, pod tagami. I problem będziesz miała z głowy, a pozostałym obrażonym przez tę dziewczynę poradź to samo, albo olej. Może im to nie przeszkadza.
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
Sticks and stones may break my bones
But chains and whips excite me...
Justyś
![]()
Nic nie zdarza się dwa razy,
miłość już mi się nie zdarzy...
Bo ją MAM :)
womeninlove pisze:
Bocin... musisz wiedzieć,że osoby cierpiące na dysleksję znają podstawowe reguły ortograficzne ale nie potrafią wykorzystać ich w praktyce. A tak w ogóle to nie wiem z jakiej paki ruszacie temat ortografii, skoro nie macie nic konstruktywnego do powiedzenia w temacie, o którym mowa to siedźcie cicho. Przez takie dywagacje, czy problemy można dostać na głowę, a tak poza tym to przez zwrócenie uwagi komuś jak coś powinien pisać nie zmądrzejecie. Jak to się mówi "mowa jest srebrem, a milczenie złotem" i chyba w takich sytuacjach należy odnieść się do tego powiedzonka i wypowiadać się na dany temat , o który Was proszą.
wisienka29 pisze:
problem został wyjaśniony w drugim poście, cała dalsza dyskusja nie wniosła żadnych pozytywnych rozwiązań - ja temat bym zamknęła;D
nieudana pisze:
A możesz wytłumaczyć mi, jak dostaje się na głowę?;(
Bo chyba nie rozumiem.. A myślę, że mogłoby być ciekawie..;>
Edytowano 31 marca 2011 o 17:37.
bocin pisze:
nieudana pisze:A możesz wytłumaczyć mi, jak dostaje się na głowę?;(
Bo chyba nie rozumiem.. A myślę, że mogłoby być ciekawie..;>
Ja mogę.🙂
O tak:
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Pora rozgrzać głos – do katalogu iSing trafiają cztery nowe piosenki, które zabiorą Was w muzyczną podróż przez różne style i dekady. Od tanecznego, współczesnego synth-popu w wykonaniu Sombr, przez energetyczny funk-rock Red Hot Chili Peppers, aż po ponadczasowy romantyzm Wet Wet Wet i kultowy rock and roll Elvisa Presleya.
Zobacz więcej