anka1705 kobieta, 31
Grudziądz
Nagrań: 0, Postów: 81
27 marca 2011 o 14:46
Zgłoś do moderacji
O spr. przypomniałam sobie dziś rano, spoglądając przeglądając kalendarz. Więc logiczne, że dziś niedziela i nie da rady...
asiaxdxd: Dzięki, ale na tych zdjęciach nic nie widać niestety, a Kaspo wykorzystuje kazdy szczegół, by pokazac, ze jest mądrzejszy, idealny i wszechwiedzący.
Nie wysługuje, ale pytam grzecznie, nikomu nie rozkazuje
chyba nie odróżniasz wysługiwaia się od prośby
Anka
asiaxdxd kobieta, 24
Wrocław
Nagrań: 12, Postów: 480
27 marca 2011 o 14:47
Zgłoś do moderacji
Widzisz , jak się przyjrzę to widzę wszystko ...
The rules are wrong!
kaspo mężczyzna, 40
Kraków
Nagrań: 52, Postów: 6173
27 marca 2011 o 14:53
Zgłoś do moderacji
Ała!!
Wiedz, ze ja po tym Twoim temacie stwierdzilem tylko jedna rzecz - zabierasz sie do robienia czegos na jutro, dzisiaj po poludniu. I sama sie do tego przyznalas. Moglas to zrobic wczesniej, moglas poszukac sama na google. Oceniam Twoj post i podejscie do sprawy przygotowania do czegostam z niemieckiego. I nie ma do zadnego zwiazku z odpowiedzialnoscia calej Twojej persony! (moze np. jestem swietnym przewodnikiem stada, czy czegos tam - bez urazy).
Podzielilas sie PUBLICZNIE swoim podejsciem do nauki (oczywiscie tylko w tym jednym nieodlacznym przypadku), wiec licz sie z tym, ze moze sie tutaj pojawic ktos taki jak JA, kogo moze irytowac, ze na forum portalu karaoke, ktos probuje zalatwic (a w zasadzie rozwiazac za czyjas pomoca) swoje problemy.
I do momentu, az nie bedziesz mnie miec na czarnej liscie a bedziesz zakladac takie tematy, to dokladnie tak samo je bede komentowal
🙂
P.S. Zapomnialas dodac, ze jestem jeszcze PIEKNY i UROCZY
😃
Edytowano 27 marca 2011 o 14:54.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
asiaxdxd kobieta, 24
Wrocław
27 marca 2011 o 14:55
Zgłoś do moderacji
Chciałam szukać tego podstawowego , ale nie znalazłam . Ale czym się różni ten poziom podstawowy , od rozszerzonego ? (Ja mam to samo z moją książką od angielskiego , ale różnica to tylko kilka dodatkowych stron , reszta taka sama )
The rules are wrong!
anka1705 kobieta, 31
Grudziądz
27 marca 2011 o 15:00
Zgłoś do moderacji
Z jednego mego postu, właściwie pierwszego na ten temat zrobiło się.... Jestes jakimś nauczycielem ? Bo właśnie się tak zachowujesz.... jestem normalnym uczniem, dodatkowo tygodniowo mam nawet 10 spr. to logiczne, ze ucze sie z dnia nadzien i mysle, ze większość ludzi tak robi. Taka jest brutalna prawda, ale nie samą nauka człowiek żyje, ważne by się nauczyć. Z tego co siebie znam to zwykle jestem odpowiedziala i pamietam o takich sprawach, dziś zdarzyła się wtopa i to przyznaje, ze moja wina. Dlatego poprosiłam o pomoc osób na forum, gdzie są moi równieśnicy.... a na forum " inne" wydało mi się, że mogę takiego posta zamieścić, nikt nie ucierpi, a mi akurat pomógł...
Możesz chodzić po takich postach i pisać takie rzeczy, mi to nie przeszkadza, ale tylko Ty się kompromitujesz, nie ja... bo właściwie nie wiadomo o co Ci chodzi.
Anka
anka1705 kobieta, 31
Grudziądz
27 marca 2011 o 15:02
Zgłoś do moderacji
asiaxdxd: Ztego co wiem to w tej książce sie różni calkowicie.... Ja szukałam tych skanów z podstawy.... Trafiałam tylko na testy i rozwiązania,a to mi nie potrzebne.... ogólnie trudno o takie coś.... człowiek tyle ma na głowie i się taki babol trafi i to w dodatku w niedziele, kiedy ludzi nie ma w domu, wszystko pozamykane....
Anka
asiaxdxd kobieta, 24
Wrocław
27 marca 2011 o 15:06
Zgłoś do moderacji
To się nazywa pech ... A nie masz możliwości poprawy sprawdzianu ?
The rules are wrong!
asiaxdxd kobieta, 24
Wrocław
27 marca 2011 o 15:13
Zgłoś do moderacji
To też prawda ... A w twoim mieście nie ma biblioteki która jest w niedziele otwarta tak do mniej więcej godziny 16 ? Bo byś jeszcze zdążyła , a w bibliotece powinny być jakieś podręczniki ...
The rules are wrong!
kaspo mężczyzna, 40
Kraków
Nagrań: 52, Postów: 6173
27 marca 2011 o 15:18
Zgłoś do moderacji
Mnie nie obchodzi czy sie kompromituje, ja sie swietnie bawie
😃
A jeszcze bardziej mi sie podoba jak sie ladnie tlumaczysz, w ta piekna niedziele po zmianie czasu
😃
"Jestes jakims nauczycielem?" - to zabrzmialo conajmniej jak jakas obraza, jakbym pochodzil z lumpenproletariatu, jakbym byl obywatelem gorszej kategorii!!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem