anka1705 kobieta, 31
Grudziądz
Nagrań: 0, Postów: 81
27 marca 2011 o 13:30
Zgłoś do moderacji
Witam Was
Jutro mam spr. z niemieckiego, ale nie mam podr. Poszukuję skanów rozdziału 9 z podr. alles klar 1b ( rozdzial o domach, mieszkaniach cos w ten desen) Czy ktoś posiada takową książkę i mógłby zeskanować mi te dział oraz ćwiczenia w raz ze słówkami do działu i odpowiedzami do testu ? Byłabym bardzo wdzięczna.
Jakby co podam nr GG
Anka
robertas19 mężczyzna, 35
Piła (woj. wielkopolskie)
Nagrań: 12, Postów: 6728
27 marca 2011 o 14:06
Zgłoś do moderacji
Szybko się obudziłaś, jak to mówią lepiej później niż wcale. Acha, a Twoi rówieśnicy z klasy nie mają tej książki, ażeby Ci użyczyć??
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
robertas19 mężczyzna, 35
27 marca 2011 o 14:20
Zgłoś do moderacji
A Ci pierwsi, którzy mają książkę mieszkają blisko Ciebie lub w tym samym mieście?
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
kaspo mężczyzna, 40
Kraków
Nagrań: 52, Postów: 6173
27 marca 2011 o 14:22
Zgłoś do moderacji
Kurcze, ja jak mialem 17 lat, to czasem mi sie zdazylo uzyc nog i skoczyc po zadania chociazby zeby je odpisac...
Swiat zmierza ku nieuniknionej zagladzie... przynajmniej intelektualnej :]
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
robertas19 mężczyzna, 35
27 marca 2011 o 14:29
Zgłoś do moderacji
Na koniec powiem, że tracisz tylko kolejne godziny na czekanie z tytułu "może mi ktoś pod nos tą książkę podsunie", brawa, oby tak dalej
🙂
anka1705 kobieta, 31
Grudziądz
27 marca 2011 o 14:34
Zgłoś do moderacji
Ludzie, ale nie musicie na mnie wjeżdżać od razu, bo w ogóle mnie nie znacie, nie mozna już zapytać na forum ? No nie przesadzajcie, bo w kazdym wątku jest ktos komu sie pytanie albo temat nie podoba i sie zaczyna kłótnia. Dziś jest niedziela, nie ma nawet jak skserować a całego 8 działu nie bede przepisywac recznie, bo wiecej mi by to zajelo niz nauka tego.... Troche empati ludzie.
Anka
anka1705 kobieta, 31
Grudziądz
27 marca 2011 o 14:35
Zgłoś do moderacji
kate6632 pierwsza normalna użytkowniczka, dzięki Bogu, że tacy ludzie istnieją.
Anka
kaspo mężczyzna, 40
Kraków
27 marca 2011 o 14:36
Zgłoś do moderacji
Ha! Nie ktos, tylko ja! Haha!
Nie ma empatii dla braku odpowiedzialnosci!!
Jak juz sie tym z nami podzielas to Twoja sprawa..
"Cierp cialo co zes chcialo"
😃
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
robertas19 mężczyzna, 35
27 marca 2011 o 14:40
Zgłoś do moderacji
Po pierwsze na pewno macie ksero w swojej szkole.
Po drugie mogłaś w ten sam dzień, kiedy dowiedziałaś się o spr. pożyczyć od kogoś tą książkę i od razu sobie skserować interesujące Ciebie działy.
Przynajmniej ja tak zawsze robiłem
🙂
kaspo mężczyzna, 40
Kraków
27 marca 2011 o 14:41
Zgłoś do moderacji
No popatrz..
Prawie dwa razy mlodsza kolezanka potrafila sama poszukac na google
🙂 (szacunek asiaxdx
😉 )
Oczywiscie lepiej wyslugiwac sie innymi prawda?
😉
Nie, przepraszam - to jest brak empatii z mojej strony ;]
anka1705 kobieta, 31
Grudziądz
27 marca 2011 o 14:43
Zgłoś do moderacji
KASPO: To nie jest brak odpowiedzialności, chyba zapominasz kim jesteśmy, tylko ludźmi i takie rzeczy jak zapomnienie ma prawo się zdarzać. A na forum znalazłam szybciej pomoc niż bym miała jechać autobusami do znajomych, potem szukać ksera itd. I taka jest prawda, tego nie zaprzeczysz.
a najgorsze jest to, że oceniasz wszystko po jednym poście, to jest dopiero nieodpowiedzialne. Czy Ciebie to boli, że ludzie sobie tu pomagają ?
Mi brak słów, tak jak byłam i jestem zwolenniczką głupoty na forach tak tego właśnie doświadczam, nie lubię tego i nie lubię brać udziału w takich bezsensownych dyskusjach.
Anka
asiaxdxd kobieta, 24
Wrocław
Nagrań: 12, Postów: 480
27 marca 2011 o 14:43
Zgłoś do moderacji
Ja dziękuję za szacunek : )
The rules are wrong!