Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
![]()
awolanska8 pisze:
Bardzo lubie śpiwać choć nie idzie mi to dobrze więc chciałam poprosić o to byście wstawili jakieś piosenki z Miley Cyrus albo Selena gomez, Demi Lovato..🙂
Chciałam poprosić jeszcze o jakieś rady by lepiej rozgrzać głos..🙂
Dziękuje za przeczytanie..xD
ﱢﱟﱞﱡ۩ﱡﱞﱟﱢ kgbtatus vel kierَﱢﱟﱞﱡ۩ﱡﱞﱟ
ﱢﱟﱞﱡ۩ﱡﱞﱟﱢ kgbtatus vel kierَﱢﱟﱞﱡ۩ﱡﱞﱟ
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
Edytowano 29 sierpnia 2010 o 20:48.
Poznań
![]()
sylvja pisze:
chmiel rozluźnia struny głosowe, więc dla starszych polecam piwo🙂 byle nie lodowate
nie wolno pić wina ani jeść czekolady przed śpiewaniem
warto łyknąć łyżkę oliwy (nie oleju-oliwy) na kilka godzin przed śpiewaniem.
poza tym trzeba sie rozśpiewać. najlepiej wprawki w postaci pasażów i gam, ale jeśli ktoś tego nie zna to wystarczy pośpiewać kilka piosenek.
"Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą"
I sing because i'm happy !
www.myspace.com/agustic
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
Temat zamknięty 26 sierpnia 2012 o 12:26. Powód: Powielanie tematów. Zapraszamy do tematu "Rozgrzewka głosu, znacie dobre metody?".
Do katalogu iSing trafia kolejna porcja nowych piosenek gotowych do zaśpiewania. Tym razem pojawił się debiutancki singiel Oli Antoniak, refleksyjny numer PSR z udziałem Opała i Pezeta, melodyjna propozycja Wilków, filmowy klasyk Tiny Turner oraz estradowa piosenka Jerzego Połomskiego. Każdy z tych utworów reprezentuje inny klimat i styl. Sprawdź nowości, wybierz coś dla siebie i dodaj kolejne nagranie.
Zobacz więcej