Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
kolorowa_mamba_xD
..:: Śpiewaj tak, jakby to miała być ostatnia piosenka jaką będzie Ci dane zaśpiewać ::..
'The blues is the roots, the rest is the fruits.'
Edytowano 16 listopada 2012 o 15:23.
"One good thing
about music,
when it hits you,
you feel no pain"
[Bob Marley]
-chyba jestem w raju
-raj ma wieksze cycki
-chyba jestem w raju
-raj ma wieksze cycki
" 60 sekund...czas za Tobą znika
60 sekund- zobacz zegar ciągle tyka...
60 sekund-wiesz że nie zatrzymasz czasu
60 sekund-tu nie ma opcji ' kasuj ' !
Takich bzdur już dawno nie słyszałem...sylvja pisze:
chmiel rozluźnia struny głosowe, więc dla starszych polecam piwo🙂 byle nie lodowatenie wolno pić wina ani jeść czekolady przed śpiewaniemwarto łyknąć łyżkę oliwy (nie oleju-oliwy) na kilka godzin przed śpiewaniem. poza tym trzeba sie rozśpiewać. najlepiej wprawki w postaci pasażów i gam, ale jeśli ktoś tego nie zna to wystarczy pośpiewać kilka piosenek.
Moje serce to jest muzyk, improwizujący :)
![]()
magdastea125 pisze:
widze ze tu wiekszosc nie bardzo wie nawet co to rozgrzewanie głosu i na czym taki proces polega....🙂 masakra
Temat zamknięty 26 sierpnia 2012 o 12:26. Powód: Powielanie tematów. Zapraszamy do tematu "Rozgrzewka głosu, znacie dobre metody?".
Do katalogu iSing trafia kolejna porcja nowych piosenek gotowych do zaśpiewania. Tym razem pojawił się debiutancki singiel Oli Antoniak, refleksyjny numer PSR z udziałem Opała i Pezeta, melodyjna propozycja Wilków, filmowy klasyk Tiny Turner oraz estradowa piosenka Jerzego Połomskiego. Każdy z tych utworów reprezentuje inny klimat i styl. Sprawdź nowości, wybierz coś dla siebie i dodaj kolejne nagranie.
Zobacz więcej