Wyniki wielkiego finału II edycji iSing na Sukces
Komentarze pochodzą od jurorki Kruszynki
1 miejsce
Izziestevens - ilość punktów uzyskanych:
27
Komentarz: Kolejny świetny tekst do tej melodii
😃😃 i wykonanie też ok.
🙂 zazdroszcze takiej wyobraźni i pomysłu
🙂"
2 miejsce
Kate6632 - ilość punktów uzyskanych:
26
Komentarz: Nie wiem,ale w tym nagraniu jest coś, z każdą kolejną zwrotką jest coraz lepiej,coraz więcej emocji, bardzo mi się podoba.. Nie wiem co powiedzieć, troche mnie zatkało, jest pięknie…"
3 miejsce
Pannaanna - ilość punktów uzyskanych:
25
Komentarz:
😃😃😃 Ty niemądra,oj Ty głupia
😃😃😃 świetne pod względem wykonania, bomba jeśli chodzi o tekst i Twój przedelikatny głos do tego, świetne bez dwóch zdan
🙂"
4 miejsce
Kajka07 - ilość punktów uzyskanych:
24
Komentarz: "Tekst całkiem fajny,troche średnio pasuje do tej piosenki,ale ogólnie z sensem pisany, wykonanie średnie jak na finał, aczkolwiek ogólnie mi się podoba,tylko nie porywa, o tak
🙂"
5 miejsce
Kaallaa - ilość punktów uzyskanych:
14
Komentarz: "Jeśli chodzi o wykonanie to bardzo fajnie, czysto w sumie i przyjemnie, ale tekst totalnie banalny,częściowo przetłumaczony z oryginału, nie postarałaś się pod tym kątem, często tekst nie pasował pod melodie,źle przypasowany był."
6 miejsce
Tornado1118 - ilość punktów uzyskanych:
10
Komentarz: Bardzo ładne pod względem wykonania,wybrnęłaś dobrze jeśli chodzi o przejścia,zmieniając odpowiednio o oktawę wyżej lub niżej,nie straciło to na wartości i fajnie się słuchało, tekst nie banalny,całkiem normalny. Ogólnie podoba mi się"
DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM ZA WSPÓŁNĄ ZABAWĘ
Gratuluję zwyciężczyni jak i pozostałym finalistkom
Edytowano 1 maja 2011 o 00:21.
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...