Konto usunięte
25 marca 2011 o 21:46
Zgłoś do moderacji
Robert, echo moze być czy nie bo w zasadzie to nie jest ulepszacz?
bocin mężczyzna, 35
Łódź Heliska
Nagrań: 15, Postów: 5446
25 marca 2011 o 21:49
Zgłoś do moderacji
Jak Robert powie, że nie może być to wynieście meble z pokoju... wtedy nie będzie miał prawa się przyczepić.
😛
bocin mężczyzna, 35
Łódź Heliska
25 marca 2011 o 22:15
Zgłoś do moderacji
Moje teksty opierają się na tym, że na pierwszy rzut oka są śmieszne i ogólnie humorystyczne, jednak jeśli odrzuci się takowe postrzeganie, można dostrzec całkiem fajny moim zdaniem przekaz. Staram się poczynić sobie jakieś założenie, motyw przewodni, stworzyć wirtualny plan, zaplanować co chcę przekazać. Ponadto staram się, żeby całość była spójna i całkowicie ze sobą powiązana.
🙂
bocin mężczyzna, 35
Łódź Heliska
bocin mężczyzna, 35
Łódź Heliska
25 marca 2011 o 22:39
Zgłoś do moderacji
Ale spoko... jak ktoś nie ma techniki i zdarza mu się zafałszować, tak samo może być umieszczony przeze mnie na szycie, jak ten co jest technicznie zajebisty. Będę zwracał uwagę na tekst, przekaz oraz ekspresję wykonania. Ogólnie rzecz ujmując, lepsze ciekawe fałsze niż nudny "ideał".
🙂
bocin mężczyzna, 35
Łódź Heliska
25 marca 2011 o 22:46
Zgłoś do moderacji
Nie oszukujmy się. Na pewno wielu użytkowników słuchało wykonań czystych pod każdym względem, niemal doskonałych technicznie, a jednak wyłączali w połowie, gdyż nie mieli ochoty dalej słuchać. I jest też druga strona medalu - nagrania całkowicie zniszczone, błąd na błędzie, a słucha się ich po kilka razy.
🙂
25 marca 2011 o 23:14
Zgłoś do moderacji
Damianku, chłopcze, tyś się stał jurorem?
;O
Non omnis moriar.
mortygirl kobieta, 42
MARS
Nagrań: 256, Postów: 1322
26 marca 2011 o 00:51
Zgłoś do moderacji
Bocin jurorem? :> karramba
😛
A mieliśmy tu nie pisać lol
<<''Break Me, Shake Me''>>