nieudana mężczyzna, 33
Skąd mam wiedzieć?
Nagrań: 63, Postów: 3351
7 marca 2011 o 20:27
Zgłoś do moderacji
zibik pisze:
."nieudana" -czytaj uważnie🙂 szukałem już w google dla Twojej informacji. a "justyna663778" trafnie skomentowała to co tutaj się dzieje. Dziękuję
."Zibik" czytam bardzo uważnie i wyczytałam, że już szukałeś, a teraz polecam Tobie przeczytać jeszcze raz moją wypowiedź i zastanowić się dlaczego odesłałam Cie do google.
😉)
Pozdrawiam..
zibik mężczyzna, 33
Łódź / Radomsko
Nagrań: 27, Postów: 42
7 marca 2011 o 20:29
Zgłoś do moderacji
.samo to, że odesłałaś mnie do google
🙂 -nie rób z ludzi nieudaczników i nie wrzucaj ich do jednego worka.
nieudana mężczyzna, 33
Skąd mam wiedzieć?
7 marca 2011 o 20:31
Zgłoś do moderacji
;|
pozostawię bez komentarza...
😉)
nie musisz odpisywać, nie ma mnie tu już.
😉
7 marca 2011 o 20:33
Zgłoś do moderacji
Nieudana nie mówie konkretnie o Tobie, bo mnie nie wyśmiałaś. Ale doświadczyłam już kilku nieprzyjemności ze storny isingowych "gwiazdek" zadając zwykłe pytanie.
Nie ma sensu od razu krzyczeć na ludzi. Nie mamy obowiązku wiedzieć wszystkiego. No i nie można z góry zakładać, że każdy jest leniem i sam nie szuka tylko od razu prosi kogoś o wyręczenie.
Justyś
nieudana mężczyzna, 33
Skąd mam wiedzieć?
7 marca 2011 o 20:34
Zgłoś do moderacji
justysia663778 pisze:
Nieudana nie mówie konkretnie o Tobie, bo mnie nie wyśmiałaś. Ale doświadczyłam już kilku nieprzyjemności ze storny isingowych "gwiazdek" zadając zwykłe pytanie.
Nie ma sensu od razu krzyczeć na ludzi. Nie mamy obowiązku wiedzieć wszystkiego. No i nie można z góry zakładać, że każdy jest leniem i sam nie szuka tylko od razu prosi kogoś o wyręczenie.
No tak.. i w dodatku nakrzyczałam...
😃
dobra, idę stąd, bo zarzucą mi śmiecenie.
😃
bawcie się dobrze isingowe gwiazdki.
😉)