Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
aro23 pisze:
zgoda, w pierwszym poście pomogłeś 🙂 ale te gadki w drugim były już zbędne 🙂
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
Edytowano 7 marca 2011 o 14:54.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
whisper pisze:
"może i tak, ale nie każdy wie, że takie programy istnieją." <--- no prooooosze Cie... nie wiem w jakim ciemnogrodzie trzeba by zyc zeby tego nie wiedziec...
Justyś
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
whisper pisze:
xD
Kasperku, prościej jest używać stronki http://www.video2mp3.net
wystarczy skopiować link z YT i po kilku sekundach można pobrać podkład w wersji mp3 ;]
Bez kolejek, ściągania programów i zajmowania pamięci komputera 😜
Ha! przebiłam Cie! 😃 xD
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do naszej biblioteki właśnie dołączyły trzy elektryzujące nowości – emocjonalna opowieść o wytrwałości od kuqe 2115, subtelny i poruszający „Diament" Zalii oraz magiczna, odświeżona wersja „Na Wyspach Bergamutach" z nowej Akademii Pana Kleksa.
Zobacz więcej