7 marca 2011 o 12:34
Zgłoś do moderacji
Czy ma ktoś jakieś ciekawe podkłady do piosenek? Najlepiej tych nieco starszych, bo w tym gustuję.
Justyś
kaspo mężczyzna, 40
Kraków
Nagrań: 52, Postów: 6173
7 marca 2011 o 12:44
Zgłoś do moderacji
najlepiej poszukaj sobie na youtube, tam znajdziesz prawie wszystko
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
7 marca 2011 o 12:48
Zgłoś do moderacji
Ale ja nie umiem z youtube ściągać. I tam ludzie nie wiedzą co to karaoke czy też podkład...
Justyś
kaspo mężczyzna, 40
Kraków
7 marca 2011 o 12:53
Zgłoś do moderacji
....
Wpisujesz nazwe utworu, do tego dopisujesz magiczne slowo "karaoke"
Program do sciagania nagrana z youtube to chociazby 'jdownloader'
Wystarczy poszperac na wujku google
🙂
P.S. Jesli oczekujesz, ze ktos specjalnie dla Ciebie bedzie szukal podkladow i Ci je przesylal, to cos mi sie wydaje, ze mozesz sie srogo zawiesc
🙂
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
nauro mężczyzna, 38
Łomża
Nagrań: 266, Postów: 2703
7 marca 2011 o 12:54
Zgłoś do moderacji
Kasperku, to że Ty jesteś taki bezduszny, to nie znaczy, że wszyscy inni też ;>
7 marca 2011 o 12:56
Zgłoś do moderacji
Nie chodzi o to, że będzie ktoś za mnie szukał, ale może ktoś szukał kiedyś dla siebie i je ma.
A na youtube ile razy wpisze tytuł z dopiskiem "karaoke" wyskakuje mi normalny utwór z dopisanymi słowami... albo jakiś przypominający disko polo podkład.
Nieważne... Pytam czy ktoś ma... a nie czy ktoś mi znajdzie... bo szukam sama....
Justyś
kaspo mężczyzna, 40
Kraków
7 marca 2011 o 14:16
Zgłoś do moderacji
aro23 pisze:
A widzisz Aruniu tutaj tlum chetnych do pomocy?
🙂
Oj nie jestem bezduszny, przeciez napisalem co trzeba zrobic. Jestem tylko poirytowany jak ktos nie szuka pomocy, tylko chce swoje problemy zalatwic za posrednictwem innych
😉
A to ze sa piosenki tylko z tekstem i wokalem to zupelna nieprawda. Mam tony podkladow z youtube, trzeba tylko chciec samemu je znalezc
7 marca 2011 o 14:20
Zgłoś do moderacji
Kaspo ja mam wiele podkładów również... sobie znalazłam... jak już pisałam to było tylko pytanie czy ktoś ma JUZ coś... i to nie jest rozwiązywanie problemu za pośrednictwem innych...
Justyś
nauro mężczyzna, 38
Łomża
7 marca 2011 o 14:23
Zgłoś do moderacji
kaspo pisze:
aro23 pisze:Kasperku, to że Ty jesteś taki bezduszny, to nie znaczy, że wszyscy inni też ;>
A widzisz Aruniu tutaj tlum chetnych do pomocy? 🙂
Oj nie jestem bezduszny, przeciez napisalem co trzeba zrobic. Jestem tylko poirytowany jak ktos nie szuka pomocy, tylko chce swoje problemy zalatwic za posrednictwem innych 😉
A to ze sa piosenki tylko z tekstem i wokalem to zupelna nieprawda. Mam tony podkladow z youtube, trzeba tylko chciec samemu je znalezc
tłum może i nie, Kasperku, ale lepiej być osobą chętną do pomocy niż ciągle tylko ironizować i zniechęcać ludzi do pisania na forum, jak to robią niektórzy
😛
whisper kobieta, 35
Olsztyn
Nagrań: 107, Postów: 9531
7 marca 2011 o 14:24
Zgłoś do moderacji
aro23 pisze:
a co ma bezduszność do inteligencji (bądź jej braku) i lenistwa...? ;>
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
nauro mężczyzna, 38
Łomża
7 marca 2011 o 14:28
Zgłoś do moderacji
Kasiu, to że ktoś zadaje proste pytanie, nie znaczy od razu, że nie jest inteligentny i jest leniwy ;> ona po prostu pytała, czy ktoś ma takie podkłady, nigdzie nie prosiła, żeby jej podać linki tudzież wysłać na maila ;> jeśli to jest oznaką lenistwa i głupoty, to 99,9% społeczeństwa posiada dwie wyżej wymienione przywary ;]
7 marca 2011 o 14:37
Zgłoś do moderacji
Boże... ile razy o coś zapytam na tym forum tyle razy ktoś ma pretensje... A ponoć dla wszystkich...
Justyś
kaspo mężczyzna, 40
Kraków
7 marca 2011 o 14:41
Zgłoś do moderacji
aro23 pisze:
Kasiu, to że ktoś zadaje proste pytanie, nie znaczy od razu, że nie jest inteligentny i jest leniwy ;> ona po prostu pytała, czy ktoś ma takie podkłady, nigdzie nie prosiła, żeby jej podać linki tudzież wysłać na maila ;> jeśli to jest oznaką lenistwa i głupoty, to 99,9% społeczeństwa posiada dwie wyżej wymienione przywary ;]
Powiedz mi Arku, ze w swoim pierwszym poscie nie pomoglem
🙂
Napisz to tutaj jasno i wyraznie
🙂
nauro mężczyzna, 38
Łomża
7 marca 2011 o 14:42
Zgłoś do moderacji
zgoda, w pierwszym poście pomogłeś
🙂 ale te gadki w drugim były już zbędne
🙂
whisper kobieta, 35
Olsztyn
Nagrań: 107, Postów: 9531
7 marca 2011 o 14:43
Zgłoś do moderacji
aro23 pisze:
to samo mogę powiedzieć o sugerowaniu bezduszności podczas udzielania prostej odpowiedzi ;]
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."