7 marca 2011 o 12:34
Zgłoś do moderacji
Czy ma ktoś jakieś ciekawe podkłady do piosenek? Najlepiej tych nieco starszych, bo w tym gustuję.
Justyś
kaspo mężczyzna, 41
Kraków

Nagrań: 52, Postów: 6173
7 marca 2011 o 12:44
Zgłoś do moderacji
najlepiej poszukaj sobie na youtube, tam znajdziesz prawie wszystko
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
7 marca 2011 o 12:48
Zgłoś do moderacji
Ale ja nie umiem z youtube ściągać. I tam ludzie nie wiedzą co to karaoke czy też podkład...
Justyś
kaspo mężczyzna, 41
Kraków

7 marca 2011 o 12:53
Zgłoś do moderacji
....
Wpisujesz nazwe utworu, do tego dopisujesz magiczne slowo "karaoke"
Program do sciagania nagrana z youtube to chociazby 'jdownloader'
Wystarczy poszperac na wujku google
P.S. Jesli oczekujesz, ze ktos specjalnie dla Ciebie bedzie szukal podkladow i Ci je przesylal, to cos mi sie wydaje, ze mozesz sie srogo zawiesc

"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
nauro mężczyzna, 40
Łomża

Nagrań: 331, Postów: 2703
7 marca 2011 o 12:54
Zgłoś do moderacji
Kasperku, to że Ty jesteś taki bezduszny, to nie znaczy, że wszyscy inni też ;>
7 marca 2011 o 12:56
Zgłoś do moderacji
Nie chodzi o to, że będzie ktoś za mnie szukał, ale może ktoś szukał kiedyś dla siebie i je ma.
A na youtube ile razy wpisze tytuł z dopiskiem "karaoke" wyskakuje mi normalny utwór z dopisanymi słowami... albo jakiś przypominający disko polo podkład.
Nieważne... Pytam czy ktoś ma... a nie czy ktoś mi znajdzie... bo szukam sama....
Justyś
kaspo mężczyzna, 41
Kraków

7 marca 2011 o 14:16
Zgłoś do moderacji
aro23 pisze:
A widzisz Aruniu tutaj tlum chetnych do pomocy?

Oj nie jestem bezduszny, przeciez napisalem co trzeba zrobic. Jestem tylko poirytowany jak ktos nie szuka pomocy, tylko chce swoje problemy zalatwic za posrednictwem innych

A to ze sa piosenki tylko z tekstem i wokalem to zupelna nieprawda. Mam tony podkladow z youtube, trzeba tylko chciec samemu je znalezc
7 marca 2011 o 14:20
Zgłoś do moderacji
Kaspo ja mam wiele podkładów również... sobie znalazłam... jak już pisałam to było tylko pytanie czy ktoś ma JUZ coś... i to nie jest rozwiązywanie problemu za pośrednictwem innych...
Justyś
nauro mężczyzna, 40
Łomża

7 marca 2011 o 14:23
Zgłoś do moderacji
kaspo pisze:
aro23 pisze:Kasperku, to że Ty jesteś taki bezduszny, to nie znaczy, że wszyscy inni też ;>
A widzisz Aruniu tutaj tlum chetnych do pomocy? 
Oj nie jestem bezduszny, przeciez napisalem co trzeba zrobic. Jestem tylko poirytowany jak ktos nie szuka pomocy, tylko chce swoje problemy zalatwic za posrednictwem innych 
A to ze sa piosenki tylko z tekstem i wokalem to zupelna nieprawda. Mam tony podkladow z youtube, trzeba tylko chciec samemu je znalezc
tłum może i nie, Kasperku, ale lepiej być osobą chętną do pomocy niż ciągle tylko ironizować i zniechęcać ludzi do pisania na forum, jak to robią niektórzy

whisper kobieta, 36
Olsztyn

Nagrań: 107, Postów: 9531
7 marca 2011 o 14:24
Zgłoś do moderacji
aro23 pisze:
a co ma bezduszność do inteligencji (bądź jej braku) i lenistwa...? ;>
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
nauro mężczyzna, 40
Łomża

7 marca 2011 o 14:28
Zgłoś do moderacji
Kasiu, to że ktoś zadaje proste pytanie, nie znaczy od razu, że nie jest inteligentny i jest leniwy ;> ona po prostu pytała, czy ktoś ma takie podkłady, nigdzie nie prosiła, żeby jej podać linki tudzież wysłać na maila ;> jeśli to jest oznaką lenistwa i głupoty, to 99,9% społeczeństwa posiada dwie wyżej wymienione przywary ;]
7 marca 2011 o 14:37
Zgłoś do moderacji
Boże... ile razy o coś zapytam na tym forum tyle razy ktoś ma pretensje... A ponoć dla wszystkich...
Justyś
kaspo mężczyzna, 41
Kraków

7 marca 2011 o 14:41
Zgłoś do moderacji
aro23 pisze:
Kasiu, to że ktoś zadaje proste pytanie, nie znaczy od razu, że nie jest inteligentny i jest leniwy ;> ona po prostu pytała, czy ktoś ma takie podkłady, nigdzie nie prosiła, żeby jej podać linki tudzież wysłać na maila ;> jeśli to jest oznaką lenistwa i głupoty, to 99,9% społeczeństwa posiada dwie wyżej wymienione przywary ;]
Powiedz mi Arku, ze w swoim pierwszym poscie nie pomoglem

Napisz to tutaj jasno i wyraznie

nauro mężczyzna, 40
Łomża

7 marca 2011 o 14:42
Zgłoś do moderacji
zgoda, w pierwszym poście pomogłeś

ale te gadki w drugim były już zbędne

whisper kobieta, 36
Olsztyn

Nagrań: 107, Postów: 9531
7 marca 2011 o 14:43
Zgłoś do moderacji
aro23 pisze:
to samo mogę powiedzieć o sugerowaniu bezduszności podczas udzielania prostej odpowiedzi ;]
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."